Kaç eltiniz var nefret ettiğiniz varmı neden

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Kaç eltiniz var nefret ettiğiniz varmı neden başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,047 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç eltiniz var nefret ettiğiniz varmı neden
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar kaç eltisiniz siz kaçıncısınız aranızın kötü olduğu eltiniz varmı varsa neden
Şimdilik bir eltim var iki tane daha gelecek vakti gelince ama biz konuşmuyoruz eltimle ne kadar uzak o kadar iyi evlenene kadar melek gibi takılıp evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteren şeytanlardan 😅😅

Murat. Cennet. Dowut.

Kayıtlı Üye
rank

Kızlar kaç eltisiniz siz kaçıncısınız aranızın kötü olduğu eltiniz varmı varsa neden
Benım ıkı eltım var buyuk eltım benım ablam herseyım aynı gunde cıfte dugun yaptık geldık kucuk eltımde bıraz fena ama bana ıyı davranyor cınkı cocuklarına bakyorum yardam edyorum kucuk kız kardesım gıbı bı goruncem var kayyn anne resmen su an yurt dasynda oldugı ıcın cok rahatım yollar acılsa kayyn annemıde gonderıcem 😊😊😊

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank

Bir tane vardı ayrıldılar sürekli kendini benle kıyaslıyormus sonradan öğrendim iyiyiz sanıyordum ama değilmiş galiba 🤣🤣 artık yeni eltim olursa nasıl oluruz bilemiyorum ben gene iyi yaklaşırım gerisi ona kalmış 😁

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım zararı yoksa sıkıntı yok zaten de herkesin bir anda sana yüklenmesi sıkıntı rabbim sabır versin elti görümce konusunda 🥰🤲🏻

😂😂 Bende eltim olacak kişiyi merak ediyorum ortada şuan bir elti yok ama sonra burda bazı ablaların elti konulu mesajını görünce aman olmasın bir zaman daha diyorum 😂😂
🤣🤣🤣 benden bitane daha olmasna sewindim 😁 ben yaşayınca olmazolasica derim herlde suanlik öyle bi durum yok bnde 🙄🤭

Bir tane vardı ayrıldılar sürekli kendini benle kıyaslıyormus sonradan öğrendim iyiyiz sanıyordum ama değilmiş galiba 🤣🤣 artık yeni eltim olursa nasıl oluruz bilemiyorum ben gene iyi yaklaşırım gerisi ona kalmış 😁
Nasıl kıyaslıyorms kız senimi asaqliyomus yoksa kıskanmak qibi bi kiyaslamami

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank

Hiç eltim yok tek erkek eşim üç görumcem var sadece 🤗 ama tek erkekte zor onu da demek isterim o da zor 🤨

Maksat kaynatmak

Ömür boyu görmesem asla aklımın ucuna bile gelmezler 4 eltim var en küçükleri benm ve maalesef hepsi etrafımda 2si önümde diğer ikisi arkamda oturuyorlar ev olarak yani ben tam ortadsyım yani ve kaynanamla beraber oturuyorum ne zaman isterlerse geliyorlar tabi kaynanama geldikleri için bende kaynanamla beraber oturduğum için ilgi ve güler yüz göstermek zorundayım . Benden daha kötü durumda olan yok herhalde
Allah yardımcın olsun 🙏 o daha zor

Maksat kaynatmak

Ömür boyu görmesem asla aklımın ucuna bile gelmezler 4 eltim var en küçükleri benm ve maalesef hepsi etrafımda 2si önümde diğer ikisi arkamda oturuyorlar ev olarak yani ben tam ortadsyım yani ve kaynanamla beraber oturuyorum ne zaman isterlerse geliyorlar tabi kaynanama geldikleri için bende kaynanamla beraber oturduğum için ilgi ve güler yüz göstermek zorundayım . Benden daha kötü durumda olan yok herhalde
Allah yardımcın olsun 🙏 o daha zor
Sende bendensin canım görümcem yok kaynimda bekar 😂😂
En süperi 😅😅

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank

Benim de 2eltim var biriyle gayet mesafeli gayet iyiyiz birbirimize asmamamiz gereken sınırlarımızı biliyoruz ama digeri olmaz olsun 40 küsür yaşında 3 tane boyunda cocugu var hareketleri sap sup sapik sapik😤 ve cok konusuyor onunla oturduğunda asla acamazsin agzini surekli konuşur sen konusmaya başlayınca da dinlemez elinden telefon düşmez anlattigi biseyi tekrar tekrar bin kere anlatir evlendigimizde konyada oturuyorduk onlarda orda sürekli çıkıp çıkıp gelirlerdi canımdan bezmistim esimle cok kez kavga ettik orda hic huzurlu degildik sonra aksehire taşındık sukur daha rahatim gene surekli gelip duruyorlar ama buna da şükür konyada daha beterdi. Asla yaşının kadını degil benden kac yas buyik bendeki olgunlugun grami yok onda hic sevemedim en basindan beri🙄

Tüm sayfalar yüklendi.