Kaç eltiniz var nefret ettiğiniz varmı neden

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Kaç eltiniz var nefret ettiğiniz varmı neden başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,065 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç eltiniz var nefret ettiğiniz varmı neden
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Benim de 2eltim var biriyle gayet mesafeli gayet iyiyiz birbirimize asmamamiz gereken sınırlarımızı biliyoruz ama digeri olmaz olsun 40 küsür yaşında 3 tane boyunda cocugu var hareketleri sap sup sapik sapik😤 ve cok konusuyor onunla oturduğunda asla acamazsin agzini surekli konuşur sen konusmaya başlayınca da dinlemez elinden telefon düşmez anlattigi biseyi tekrar tekrar bin kere anlatir evlendigimizde konyada oturuyorduk onlarda orda sürekli çıkıp çıkıp gelirlerdi canımdan bezmistim esimle cok kez kavga ettik orda hic huzurlu degildik sonra aksehire taşındık sukur daha rahatim gene surekli gelip duruyorlar ama buna da şükür konyada daha beterdi. Asla yaşının kadını degil benden kac yas buyik bendeki olgunlugun grami yok onda hic sevemedim en basindan beri🙄
Olsun cnm yine sen benden daha şanslısın çünkü seninki 1 kişi ve sana arada geliyormuş benimkiler 4 tane ve dördüde dibimde ve ömür boyu böyle devam edicek bu 😔😔😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olsun cnm yine sen benden daha şanslısın çünkü seninki 1 kişi ve sana arada geliyormuş benimkiler 4 tane ve dördüde dibimde ve ömür boyu böyle devam edicek bu 😔😔😔
Kızsak küssek hep yüz yüzü görecek böyle saçma sapan Bi yaşantının içindeyim. Bu yaşadıklarımı çocuklarım yaşamasın diye o zamana kadar sağ kalırsak ve Allah kısmet ederse çocuklarımı her birini Bi yere atcam bari tatlı tatlı gider gelirler birbirlerine nefret te etmezler

4 eltim 5 Görümcem var bende yeni gelinim hiç birini sevmiyorum hepsini Allaha havale etim onlar yüzünden nişanlımla yüzükleri atık 1 hafta sonra kaçarak evlendik ve ailemde beni evlatlıktan redeti bunların tek sorumlusu onlar Allah onlara mutluluk yüzü göstermesin 🤲🤲🤲
Ah cnm yaa neler gelmiş başına. Da nasıl hepsi birlik olup nişanı attırdılar

Amin cnm amin bol bol versin

İlk qelin benim kuşum 23 yasndayim bnden sonra 2 eltim olack kaynim biri benimle yaşıt henüz ewlilik dusunmuyo diqeri 15 yaşında 🙄 4 qozle bekliyorum eltim olsun diye walla merak ediyorum iyimi olurz kötümü diye. Birde kaynanam tutumu nasıl olur bna yaptıklarını onada yparmi diye bir qarip hewes benmki 🤣🤣
Bence hiç heves yapma memnun kalacağını düşünmüyorum ama eltin olsa bile sıkıntı olmaz senin açından ilk gelinsin eninde sonunda ayrılırsın evini yani ayırırsın

Son düzenleme:

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
3 erkek kardeş en küçükleri benim eşim ortanca eltim ile kaynanamla aynı binada yasiyorum kaynanamla bir seneye yakındır kusuz Allah şükür konuşmuyorum yolda görse başını çevirir oda bende eşimde annesi mecbur bişey isterse gider yapar ama kaynana benden cekindiginden çokta cagirmaz ortanca oğluna daha düşkün olduğundan genelde onunla konuşur büyük eltim yılda 15 20 gün gelir gider başka şehirde yaşıyor geldiğinde sürekli tatil modunda olduğumuzdan gezer tozariz ortanca ile kusler o yüzden biri gelirse diğeri gelmez bana ben ikisiyle de konuşuyorum ama herkese mesafeliyim ilk evlendigimde baya ezildim ama şimdi kimse bana bişey diyemiyor bişey istemez herkese veririm cevabını 🤣 kocam saolsun arkamda durmasa onun korkusundan uzak duruyolar en küçükleri ama en fanalari benimki 🤣🤣🤣

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
3 erkek kardeş en küçükleri benim eşim ortanca eltim ile kaynanamla aynı binada yasiyorum kaynanamla bir seneye yakındır kusuz Allah şükür konuşmuyorum yolda görse başını çevirir oda bende eşimde annesi mecbur bişey isterse gider yapar ama kaynana benden cekindiginden çokta cagirmaz ortanca oğluna daha düşkün olduğundan genelde onunla konuşur büyük eltim yılda 15 20 gün gelir gider başka şehirde yaşıyor geldiğinde sürekli tatil modunda olduğumuzdan gezer tozariz ortanca ile kusler o yüzden biri gelirse diğeri gelmez bana ben ikisiyle de konuşuyorum ama herkese mesafeliyim ilk evlendigimde baya ezildim ama şimdi kimse bana bişey diyemiyor bişey istemez herkese veririm cevabını 🤣 kocam saolsun arkamda durmasa onun korkusundan uzak duruyolar en küçükleri ama en fanalari benimki 🤣🤣🤣
Ya iyimiş valla

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank

Kızlar kaç eltisiniz siz kaçıncısınız aranızın kötü olduğu eltiniz varmı varsa neden
Biz 6 eltiyiz sonuncusu benim 😂 birini hic sevmem cok seytan fesat iki yüzlü. Sorsan şeytan nerde die hemen söyler o derece 🤣

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Bizde uc eltiyiz ben en küçükleriyim büyük eltimle aramız iyidir 2 numarali eltimle de eh işte idare ederiz bizde altli ustlu oturuyoz

Lyl

Kayıtlı Üye
rank

Kızlar kaç eltisiniz siz kaçıncısınız aranızın kötü olduğu eltiniz varmı varsa neden
0 elti 0 görümce olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama böylede iyi yanii el bebek gül bebek hep ilgi bizde bizde zaten ogretmeniz ayrı sehirdeyiz kıymetleyiz çok şükür

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Hiç eltim yok tek erkek eşim üç görumcem var sadece 🤗 ama tek erkekte zor onu da demek isterim o da zor 🤨

Allah yardımcın olsun 🙏 o daha zor

Allah yardımcın olsun 🙏 o daha zor

En süperi 😅😅
Bizimde bı gelin var 3kiz 1 erkek erkek en küçüğü gelinde ilk başlarda bizden çekiniyordu yan yana oturuyoruz annem iki ablam kardeşim yan binada ben eltim kaynanam yan binada ama geçen aramış yan yanayız hicbirinizi görmüyorum niye hiç aramiyosunuz gekmiyosunuz diye 🤣

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank

Ailesinin ilk ve son geliniyim kaynım yok eşim tek bende tek gelinim sebzelerde sevmezlerse hep ben çocuklarım onlara kaldık 😀😀😀ALLAH için sevelerde 8 yıldan sonra 1 yıldır da ayriyim

Tüm sayfalar yüklendi.