Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 görümcem var biri qmcamin eşi benle yaşıt severim onu da biride eşimden büyük cook iyidir sağ olsun asla karışmaz birşeyim bitanede yeni lise öğrencisi ben gelince4 yaşındaydı zaten hepsinde iyi vallah ablamla ne aramızda oluyorda onlarlada öyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ömür boyu görmesem asla aklımın ucuna bile gelmezler 4 eltim var en küçükleri benm ve maalesef hepsi etrafımda 2si önümde diğer ikisi arkamda oturuyorlar ev olarak yani ben tam ortadsyım yani ve kaynanamla beraber oturuyorum ne zaman isterlerse geliyorlar tabi kaynanama geldikleri için bende kaynanamla beraber oturduğum için ilgi ve güler yüz göstermek zorundayım . Benden daha kötü durumda olan yok herhalde
3 görümcem var biri qmcamin eşi benle yaşıt severim onu da biride eşimden büyük cook iyidir sağ olsun asla karışmaz birşeyim bitanede yeni lise öğrencisi ben gelince4 yaşındaydı zaten hepsinde iyi vallah ablamla ne aramızda oluyorda onlarlada öyle
2 eltim var ben ortanca oluyorum aslında 3 muzunde yaşı aynı nefret etmiyorum küçük olanla bi araba yüzünden tartıştık kalbimi kırdı büyük eltimlede sudan şeyler yüzünden tartıştık kusuk hala hep bacı kardeş gibi olmak istedim eltimle sen hep iyi olursan karşındaki hep kötü davranıyor
Benim 3 eltim var biri küçük bana hiç zararı yok bizden uzakta calişiyo görmüyoruz bile ayda bir ya görürüz ya görmeyiz en iyisi böyle benden büyük iki tane var biri şeytan gibi kadın düşmanına yapacağım en büyük beddua benim eltim gibi elti vermesi onu verse en büyük belayı vermiş olur biride şeytanın arka ayakları şeytan ne söylerse onu yapar onu dinler böyle kısacası bende külkedisi misalişaka şaka bende onlara baka baka bu iki senedir sesim cıkiyo cevaplarını veriyorum önceden susar otururdum susup oturdukca habire afedersiniz ağzıma ettiler bende artık susup oturmuyorum cevaplarını veriyorum o eski külkedisi öldü yerine pamuk prensesin cadoloz annesi geldi
2 eltim var ben ortanca oluyorum aslında 3 muzunde yaşı aynı nefret etmiyorum küçük olanla bi araba yüzünden tartıştık kalbimi kırdı büyük eltimlede sudan şeyler yüzünden tartıştık kusuk hala hep bacı kardeş gibi olmak istedim eltimle sen hep iyi olursan karşındaki hep kötü davranıyor
Benden büyük eltim beni telefonundan engellemiş geçen onlara gittim yüzüme bile bakmadı eşimin hatrina Gittim vallahi eşim çok istedi insan duşmanida olsa geldiği misafire güler yüz gösterir konuşur onunla eltim hiç bakmadı konuşmadı bende mal gibi oturdum oturdum sonra kalkıp evime geldim ,aman çok şükür 2 aya kalmaz taşiniyorum kurtuluyorum onlardan hepsinden işallah
Benden büyük eltim beni telefonundan engellemiş geçen onlara gittim yüzüme bile bakmadı eşimin hatrina Gittim vallahi eşim çok istedi insan duşmanida olsa geldiği misafire güler yüz gösterir konuşur onunla eltim hiç bakmadı konuşmadı bende mal gibi oturdum oturdum sonra kalkıp evime geldim ,aman çok şükür 2 aya kalmaz taşiniyorum kurtuluyorum onlardan hepsinden işallah
Bir görümcem bir eltim var. Benden yaşça büyükler zaten bizde kimse kimseye karışmaz özel günlerde görüşülür öyle sürekli mıç mıç değilizdir. Zaten hepimiz iş güç sahibiyiz ben doğurana ladar öyleydim en azından öyle sürekli muhattap olacak vaktimiz olmuyor açıkçası. Ama fikirlerine değer veririm hem yaşlarından dolayı hem de bu zaman kadar benim zararıma olacak hiç bir şey söylememişlerdir. Kaynanamda öyledir o yüzden herkes birbirinden memnun bizde