Sorum var Kaç haftalık olduk anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysima-lisa`nın annesi tarafından oluşturulan Kaç haftalık olduk anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,096 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç haftalık olduk anneler
Konbuyu başlatan Aysima-lisa`nın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ümmühan

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler kac haftalık olduk nekadar safak kaldı bız 34 haftalık olduk sanırım erken gelecek bızım kız normalde 42 gün kaldı safak bekliyoz 😃sızde durumlar nasıl
Son 10 gun diyor uygulama ama pek gelecek gibi değil sanki bizimki🤣 beklemeye devam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

38+3 kuzum son 11 Allah nasip ederse
Hangimizin ki once doğacak gamze bekliyorum 😍 bu aralar alttan alttan iyi vuruyor benimki,artik gelse de kavussak😁🤲

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Son 10 gun diyor uygulama ama pek gelecek gibi değil sanki bizimki🤣 beklemeye devam

Hangimizin ki once doğacak gamze bekliyorum 😍 bu aralar alttan alttan iyi vuruyor benimki,artik gelse de kavussak😁🤲
Valla kuzum bende beklemedeyim bakalım hangimiz doğurgck😁😁

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
33 olduk kızım olcak
Ayy kız daha geçen bana gebelik haberğn verdin gibi oldu ne ara büyüdü bu kadar maşallahı Süphan Allah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Biz daha minnağız 10+5 🤰🥰
Ooo pek küçük 🤭🤭 valla zaman su misali kuzum çok hızlı geçiyor. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bir bakmışsın kucağında minik

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Ayy kız daha geçen bana gebelik haberğn verdin gibi oldu ne ara büyüdü bu kadar maşallahı Süphan Allah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Ooo pek küçük 🤭🤭 valla zaman su misali kuzum çok hızlı geçiyor. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bir bakmışsın kucağında minik
İnşallah canım inşallah 😍

Tüm sayfalar yüklendi.