:) Kaç haftalık oldunuz kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan :) Kaç haftalık oldunuz kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,296 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı :) Kaç haftalık oldunuz kızlar
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur333

diclefiliz

Kayıtlı Üye
rank
Gebelerin aşı okuryazarlığı ve internet kullanımı ile ilgili bilimsel çalışmamıza katılabilir misiniz?

Ayfer ayfer

Kayıtlı Üye
rank
Bugün itibariyle 23 haftalık olduk çok şükür güzel bir şekilde ilerliyor sizde durumlar nasıl
26+2 haftalığız bizde zor ilerliyo benim çok kasıklarımda ağrı oluyo hele biraz yürüyünce dahada fazla okuyo belki çalıştığım içindir bilmiyorım ama bu hamileliğiö biraz zor geçiyo oğluma göre. Yada yaştan dolayıda olabilir oğlumda 26 idim şimdi 39 ondan da kaynaklı olbilir ama bayabi zorlanıyorum işe gidesim gelmiyır artık hiç doğum iznine az kaldı 1 ay daha bi dişimi sıksam çok iyi olacak

Bebeğimedair

Kayıtlı Üye
rank
Bugün itibariyle 23 haftalık olduk çok şükür güzel bir şekilde ilerliyor sizde durumlar nasıl
Biz de 34 olduk bugün , saglıcaklaaa kavuşalım inşallah . Cem’i cümlesininki sağlıkla gelsin 🥰

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
26+2 haftalığız bizde zor ilerliyo benim çok kasıklarımda ağrı oluyo hele biraz yürüyünce dahada fazla okuyo belki çalıştığım içindir bilmiyorım ama bu hamileliğiö biraz zor geçiyo oğluma göre. Yada yaştan dolayıda olabilir oğlumda 26 idim şimdi 39 ondan da kaynaklı olbilir ama bayabi zorlanıyorum işe gidesim gelmiyır artık hiç doğum iznine az kaldı 1 ay daha bi dişimi sıksam çok iyi olacak
Rabbim kolaylaştırsın inşallah hayırla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌹

Tüm sayfalar yüklendi.