Kac kilo aldiniz

• Konbuyu başlatan Eliza
  • Toplam 91 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eliza tarafından oluşturulan Kac kilo aldiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,601 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kac kilo aldiniz
Konbuyu başlatan Eliza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Isra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Senin iştah ne alemde 😂
Ne çok açık ne çok kapalı kuzum valla hatta nerdeyse doğru düzgün aklima yemek gelmese canım bir şey istemiyor 😂😂 20. Haftada baya açıktı şuan o isthatan eser yok diyebiliriz ama 2 gün önce canım bir şeyler çekiyor gecenin bir yarısı kalktım 😂😂 ekşi yiyorum yok tatlı yiyorum yok fayda etmedi canımın ne çektiğini bulamadım dün bütün limon yedim resmen kabul ile malum onu çekiyormuş 😂😂

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Ne çok açık ne çok kapalı kuzum valla hatta nerdeyse doğru düzgün aklima yemek gelmese canım bir şey istemiyor 😂😂 20. Haftada baya açıktı şuan o isthatan eser yok diyebiliriz ama 2 gün önce canım bir şeyler çekiyor gecenin bir yarısı kalktım 😂😂 ekşi yiyorum yok tatlı yiyorum yok fayda etmedi canımın ne çektiğini bulamadım dün bütün limon yedim resmen kabul ile malum onu çekiyormuş 😂😂
Balık yağı kullanıyor musun o iştahı açıyormuş 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.