Kac kilo aldiniz

• Konbuyu başlatan Eliza
  • Toplam 91 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eliza tarafından oluşturulan Kac kilo aldiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,578 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kac kilo aldiniz
Konbuyu başlatan Eliza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Isra

Fatm

Kayıtlı Üye
rank
Sen kaç kilo aldın canım bazen bazı kişilere cidden yaramıyor
12 kg aldım ama mide bulantısı kusma falan derken simit poğaça ekmekten başka birsey yemediğim için aldim hep karbonhidrat la besledim 6 aya kadar şuan 6 aydan sonrada kg almadım şuan 29 hataya giticem

Fatm

Kayıtlı Üye
rank
12 kg aldım ama mide bulantısı kusma falan derken simit poğaça ekmekten başka birsey yemediğim için aldim hep karbonhidrat la besledim 6 aya kadar şuan 6 aydan sonrada kg almadım şuan 29 hataya giticem
İşin açıkçası 150 kg olsam umurumda değil diğer hamileligimde canım turşu baklava pisi kola cips çetin kg alırım diye yemedim cbebegim oldu çok vicdan azabı çekiyorum bunda canım ne isterse yiyecem dedim Cola dan başka birsey çekmedi oda ateşlenen var kesmiyor yanıyorum zaten doktorum bol bol yemem gerektiğini söyledi kg dan korkma kg alırım diyede korkma bebeklere kg aldır iş yapma bol bol dinlen ye iç yat kısacası dedi belki hareketli olsaydım bu kg almazdım diye düşünüyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İşin açıkçası 150 kg olsam umurumda değil diğer hamileligimde canım turşu baklava pisi kola cips çetin kg alırım diye yemedim cbebegim oldu çok vicdan azabı çekiyorum bunda canım ne isterse yiyecem dedim Cola dan başka birsey çekmedi oda ateşlenen var kesmiyor yanıyorum zaten doktorum bol bol yemem gerektiğini söyledi kg dan korkma kg alırım diyede korkma bebeklere kg aldır iş yapma bol bol dinlen ye iç yat kısacası dedi belki hareketli olsaydım bu kg almazdım diye düşünüyorum
Boşver kuzum kilo verilir yavrum sağlıklı olsun yeterli gerisi boş dert etme kiloyu

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Ben daha 2 ayligim 2 kilo almisim. 😏😏😏 üzüluyorum gerckten sanki cok alcam gibi geliyor... vitaminden mi kaynakli bilemiyorum
Bebeğin ve senin için sorun teşkil etmiyorsa problem değil canım bak benim sekerim var hıc adam akıllı yiyemiyorum nerelere hasretim bir bilsen demin
açlık seker 100 du tavuk patlıcan salata 1 küçük dilim tam buğday ekmeyi yedim 1. Saatte 170 oldu seker dr 140 geçmesin dedi inan hala açim sorun teşkil etmeyen arkadaşlar benim yerime de yiyin

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Ben 20 kilo almıştım 8 ay önce doğum yaptım hala da yarışı duruyor🙈
Bende 30. Haftamda tartıldım 16 kilo almıştım şuan kaç bilmiyorum bı 10 gün oldu tartıya cikmayali
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bana diyorlar kiz daha cocuk yok ortada bu ne kilo ki ben hic bir zaman 50 kilo olmadim simdi 53 kiloyum 😑😑😑
Canım benim ben şuan 91 kiloyum senin iki katin sayılırım hiç takma kafana yavrum sağlıklı doğsun da kilo bı sekilde gider nasılsa

Tüm sayfalar yüklendi.