Kac kilo aldiniz

• Konbuyu başlatan Eliza
  • Toplam 91 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eliza tarafından oluşturulan Kac kilo aldiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,535 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kac kilo aldiniz
Konbuyu başlatan Eliza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Isra

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Hamisler kac kilo aldınız nasıl gidiyor
26.haftadayım 8 9 kilo aldım umarım 15 kiloyu geçmem 🤦
Hamisler kac kilo aldınız nasıl gidiyor
26+2 8 9 kilo aldım 61 62 falanım çok gibi ama hala biyerimden belli değil gittiğim doktorlarda kiloma bişey demedi 15 ila kapatırım inşallah ideali 🤭 bende bulantı falanda olmadı ilk üç ayda 2bcuk 3 kilo aldım çok yemiyorum ama işyerinde hamurişi yiyorum ve oturuyorum bekarken hiç almazdım ama şimdi belki dezavantajı oluyodur bunun 😅

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin ve senin için sorun teşkil etmiyorsa problem değil canım bak benim sekerim var hıc adam akıllı yiyemiyorum nerelere hasretim bir bilsen demin
açlık seker 100 du tavuk patlıcan salata 1 küçük dilim tam buğday ekmeyi yedim 1. Saatte 170 oldu seker dr 140 geçmesin dedi inan hala açim sorun teşkil etmeyen arkadaşlar benim yerime de yiyin
Çoook gecmis olsun.. valla benimde hicc olmuyor migde bulantim v.s hic birsey yaa.

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
18. Haftamdayim 10 kg verdim 55 kg dan 45 kg ma dustum malesef o kadar kotuyum ki anltamam 3 aydir yatiyorum umarm benim gibi olan kimse yoktur😔😔
Canım bende senin gibiydim ilk üç ayda 8 kilo verdim yerden kalkacak takatim yoktu şu bile içsem kusuyordum o derece ama sonra birden çok hızlı kilo almaya başladım şuan 31. Haftamdayim ve 16 kilo aldım hiç takma kafana o kritik dönem geçince düzeliyor zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben toplam 16 kilo almıştım 😇
Ben 31. Haftamdayim şimdiye kadar 16 kilo aldım
Sence daha kaç kilo alırım canım 91 im şu an 100 u bulur sanki demi daha 9 haftam var çünkü 😔🙊

Tüm sayfalar yüklendi.