Kaç yaşında anne oldunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan yıldız tarafından oluşturulan Kaç yaşında anne oldunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,240 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç yaşında anne oldunuz
Konbuyu başlatan Dilan yıldız
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevilll

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah hepinize... Ben napsam kiii😏🙄🤣 3. Gebeliğim 40 yasindayim. 27 de ilk çocugumu 32 2. sini nasip etti Allahim. 3. Üme sürpriz yumurtam diyorum🥰 Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Bende 2 gebelik 39 yaşındayım yarın da 2 taramam var çok korkuyorum bişey çıkar diye

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Bende 2 gebelik 39 yaşındayım yarın da 2 taramam var çok korkuyorum bişey çıkar diye
Allahın izniyle çıkmaz bisey canim bende çeşitli korkular yaşadım. Şimdi 36. Haftami doldurdum.Gunumuzu bekliyoruz Sezeryan icin. 2li taramayı istedi dr um yaptik ama sonra 3lü yü ben istemedim. 23. Haftada ayrıntılı ultrason derken hepsi geçti.yastan dolayi tek sorun olacak seyler Seker tansiyon bunlar yoksa sorun olmaz Allahın izniyle onlarda olsa bile tedbirleri var sonuçta.

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Allahın izniyle çıkmaz bisey canim bende çeşitli korkular yaşadım. Şimdi 36. Haftami doldurdum.Gunumuzu bekliyoruz Sezeryan icin. 2li taramayı istedi dr um yaptik ama sonra 3lü yü ben istemedim. 23. Haftada ayrıntılı ultrason derken hepsi geçti.yastan dolayi tek sorun olacak seyler Seker tansiyon bunlar yoksa sorun olmaz Allahın izniyle onlarda olsa bile tedbirleri var sonuçta.
Şeker tansiyon yok ama miyomlarım var yarın gircem 2 taramaya bakalım ne olacak riksli gebelige gittin mi yaştan dolayı

Tüm sayfalar yüklendi.