Kaç yaşında anne oldunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan yıldız tarafından oluşturulan Kaç yaşında anne oldunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,240 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç yaşında anne oldunuz
Konbuyu başlatan Dilan yıldız
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevilll

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Şeker tansiyon yok ama miyomlarım var yarın gircem 2 taramaya bakalım ne olacak riksli gebelige gittin mi yaştan dolayı
Yok canim gitmedim devlet hastanesine gidiyorum. Randevu zor buluyorum zaten.Randevu buldugumda en ufak gördüğü bişeyi anlatıyor çok şükür dr um. Hamilelikte covid geçirdim bunun dışında sorunum yoktu çok şükür.

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Yok canim gitmedim devlet hastanesine gidiyorum. Randevu zor buluyorum zaten.Randevu buldugumda en ufak gördüğü bişeyi anlatıyor çok şükür dr um. Hamilelikte covid geçirdim bunun dışında sorunum yoktu çok şükür.
İnşallah bende birşey çıkmaz doktor bana riksli gebelige gitmemi söyle de birde bu karın dan su alma olayı var onu artık kan la yapıyorlarmış bana 2 2.500 TL yapılıyor dedi onu yaptır dedi bebegin Bi sorunu olup olmadığına bakacak sanırım

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah bende birşey çıkmaz doktor bana riksli gebelige gitmemi söyle de birde bu karın dan su alma olayı var onu artık kan la yapıyorlarmış bana 2 2.500 TL yapılıyor dedi onu yaptır dedi bebegin Bi sorunu olup olmadığına bakacak sanırım
Inşallah bir sorunu yoktur canim sağlıkla gelsin evlatlarımız sen moralini yüksek tut.Sonucta yaş kemale erdi😏🙄 tedbir amaçlı bakıyordur dr un.

Tüm sayfalar yüklendi.