Kacinci haftadasinz canlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Kacinci haftadasinz canlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,098 kez görüntülenmiş, 96 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kacinci haftadasinz canlar
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alieymenin annesi

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
😂😂 Katılıyorum kuzum daha zor oluyor gün içinde oturduğun için Allah yardımcın olsun seninde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Demek sende benim gibisin çok yürümek bana da iyi gelmiyor hele böyle sancım olsun normal gebelerin uznsinca sancısı ağrısı gider ben o vakitler yürüyünce geçiyor baya ikilemde kalıyorum o yüzden 😂😂
Hareketli olmak iyidir. Eskiden boşuna son güne kadar tarlada çalışıp kolay doğurmuyolarmış. 🤭

😂😂 Katılıyorum kuzum daha zor oluyor gün içinde oturduğun için Allah yardımcın olsun seninde

Demek sende benim gibisin çok yürümek bana da iyi gelmiyor hele böyle sancım olsun normal gebelerin uznsinca sancısı ağrısı gider ben o vakitler yürüyünce geçiyor baya ikilemde kalıyorum o yüzden 😂😂
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hareketli olmak iyidir. Eskiden boşuna son güne kadar tarlada çalışıp kolay doğurmuyolarmış. 🤭

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥰
Aynen öyle kuzum valla benim teyzem 4 tane çocuk doğurdu daha 4. 2 ay once aldı kucağına kadın hep tarla hayvan peşinde 5 dkk da yapıp çıktı normal doğumu düşün

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar Hamilelik nasıl gidiyor kaçıncı haftalarda sınız ben 30 haftadayım iyice şiştim son haftalar geçmek bilmiyor bu zamana kadar hafta haftayı kovalamış tı sanki bir durdu yavaş ilerliyor artık Havalarda soğuk Dışarı çıkıp yürünmüyor Sizler neler yapıyorsunuz
17+2 zaman geçmiyor bel fıtığım var tetikliyor yatıyorum kalkamıyorum, sağ salim doğuraydım iyiydi 😔🤗

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar Hamilelik nasıl gidiyor kaçıncı haftalarda sınız ben 30 haftadayım iyice şiştim son haftalar geçmek bilmiyor bu zamana kadar hafta haftayı kovalamış tı sanki bir durdu yavaş ilerliyor artık Havalarda soğuk Dışarı çıkıp yürünmüyor Sizler neler yapıyorsunuz
Bende 30 haftalıgim bacak kalca bel ağrısı dışında iyim şükür 🤣 sacma bi enerji geldi oturasim gelmiyor oturup kalkmak zor geldigindenmidir nedir 🤣

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür bebek iyi bende idare eder canım. Geçmiş olsun böbrek sancısı hamilelikle mi alakalı yoksa başka bir saglik problemin mi var cnm
Sağol canm taş düşürüyorum çocukluktan beri tekrar eden bı durum

20+ 2 ve hala cinsiyet öğrenemedim bende onun için o doktor senin bu doktor senin geziyorum 😂
Benim tam 20.haftada kesin kız demişti daha önceki haftalarda da kıza benziyor demişlerdi senin bebiş arkasını mi dönüyor 🥰😂

E

Elyeva

Guest
36+1🤲🤩

Tüm sayfalar yüklendi.