Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
25+5cinsiyetini daha ogrenemedim ama oglan diye tahmin ediyoz saglikla aliriz kucagimiza insallah aldigimizda hemde nasil şenlik olck varya hic gecmiyo gunler
25+5cinsiyetini daha ogrenemedim ama oglan diye tahmin ediyoz saglikla aliriz kucagimiza insallah aldigimizda hemde nasil şenlik olck varya hic gecmiyo gunler
Evet canm tahminin dogru ikinci gebeligim 17 haftalikken doktora gittik iki kere baktirdik doktor goremedi daha gidemedim saglikli olsunlarda kiz oglan farketmez bi oglum var Allah bagislasin seninki oglan demi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet canm tahminin dogru ikinci gebeligim 17 haftalikken doktora gittik iki kere baktirdik doktor goremedi daha gidemedim saglikli olsunlarda kiz oglan farketmez bi oglum var Allah bagislasin seninki oglan demi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar Hamilelik nasıl gidiyor kaçıncı haftalarda sınız ben 30 haftadayım iyice şiştim son haftalar geçmek bilmiyor bu zamana kadar hafta haftayı kovalamış tı sanki bir durdu yavaş ilerliyor artık Havalarda soğuk Dışarı çıkıp yürünmüyor Sizler neler yapıyorsunuz