Kacinci hfta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Kacinci hfta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,973 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kacinci hfta
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben devlette yaptım canım malum özel hastane fiyatları uçuk gebelikte bı sıkıntı olmayınca gitmedim özele ama şansıma ebeler çok iyiydi doktor zaten hamile olduğumu ogrendigimden bari aynı doktora gidiyordum ile mı gitsem diye düşündüm sonra vaz geçtim ilkte çok ön yargiliydim hayatta burda yapmam konya merkeze giderim diye Konya merkezde devlete bikere gittim valla kendi doktorum kadar ilgilenmedi kilosunu boyunu bile söylemedi herşey normal dedi ben sordum kilosunu felan bende gitmedim bida ama hayat işte asla yapmami yaptırıyor 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama senin normal olucak olursa canım özele gidersen kesinlikle epidural anestezi yaptır sanciyi çok fazla hissetmiyorsun hatta ıkınma isteğin bile gelmiyor seni nts ye bakıp sancı geliyor ikin diye yönlendiriyorlar çok iyi bişi . Bana yapmadılar valla o sanciyi çeke çeke doğdu Allah'tan 3 saatte oldu rabbim herkesi bir sancida kurtarsın valla canım uzun uzun çekenlere rabbim sabır versin ☺️
Epidural konusundada pek istekli değilim yerse tamamen doğal bir doğum olmasını isterim inşallah kolay geçer 😅 devlette çok müdahale edip yatırmasalar zorla çok iyi olurdu bakalım dorukta nekadar zam olacak ocaktan sonrası

Tüm sayfalar yüklendi.