Kısacası kadın her şeydir8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsunBütün ömrümüz hep mutlu, sağlıklı, kavgasız, cinayetlersiz geçsin inşallah
Kadının bir yanı annedir bir yanı çocuk bunu unutmamak gerekli aslında
Kadın yaşamdır
![]()
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsunBütün ömrümüz hep mutlu, sağlıklı, kavgasız, cinayetlersiz geçsin inşallah
Kadın yaşamdır
![]()
Amin canımKısacası kadın her şeydirseninde kutlu olsun canım rabbim bundan sonra daha güzel ve huzurlu bir hayat bahşetsin
![]()
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsunBütün ömrümüz hep mutlu, sağlıklı, kavgasız, cinayetlersiz geçsin inşallah
Kadın yaşamdır
![]()
Hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun canım benim
iyiki varız biz kadınlar
Valla biz olmasak bu erkekler mutlu huzurlu yaşarlardı ayy hiç güzel değil![]()
Yoo zulüm demiyelimde Ayşem biraz süründürelim diyorumErkeklere zulüm diyoruz heee
![]()
Tam sürünsün diyecektim ki eşim mesaj atmış kıyamadımYoo zulüm demiyelimde Ayşem biraz süründürelim diyorum![]()
Sende bendensin eşimin bir mesajına kalbimi bırakıyorumTam sürünsün diyecektim ki eşim mesaj atmış kıyamadımsu koyverdim
Sende bendensin eşimin bir mesajına kalbimi bırakıyorum. Bugün daha msj atmadı annemlerde yim daha aramamış ta bende inat ettim artık seni aramak msj atmak yok dedim oda inat ediyor göndermiyor bilmiyorum ne yapacam bu adamla
![]()