Aynn canım ben bol bol trip atıyorum onunda hoşuna gidiyorKarşılıklı trip atmakta sevdaya dahildir
olmazsa olmazımız
![]()

Aynn canım ben bol bol trip atıyorum onunda hoşuna gidiyorKarşılıklı trip atmakta sevdaya dahildir
olmazsa olmazımız
![]()
Kuzum biz eşimle hiç küs kalmayızYa ben trip atamıyorum eşime tabi oda bana atamıyor ne kadar sinirli olsamda yüzüne bakınca direk tebessüm edeskm geliyor
doğru düzgün Trio atamıyorum
Senin de canım8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsunBütün ömrümüz hep mutlu, sağlıklı, kavgasız, cinayetlersiz geçsin inşallah
Kadının bir yanı annedir bir yanı çocuk bunu unutmamak gerekli aslında
Kadın yaşamdır
![]()
Canım zaten yaşıyorlar hayatı bize zehir edip kendileri mutlu mesut yaşıyorlar.Erkeklere zulüm diyoruz heee
![]()
Bende çok tripkolik biriyimAynn canım ben bol bol trip atıyorum onunda hoşuna gidiyor![]()
Valla öyle bu ülkede erkek olmak vardı kadın olmak çok zor maalesefCanım zaten yaşıyorlar hayatı bize zehir edip kendileri mutlu mesut yaşıyorlar.
Valla öyle bu ülkede erkek olmak vardı kadın olmak çok zor maalesefCanım zaten yaşıyorlar hayatı bize zehir edip kendileri mutlu mesut yaşıyorlar.
Bana bir büyük paket çikolata almış bide mesaj yazmıştı kadınlar günün kutlu olsun kadınım yazmış daha da kötü bişey diyemedimNe hediye aldınız? Kimden aldınız?
Benim ki foss yani daha bişey almadı annesine aldı![]()
Bana bir büyük paket çikolata almış bide mesaj yazmıştı kadınlar günün kutlu olsun kadınım yazmış daha da kötü bişey diyemedimNe hediye aldınız? Kimden aldınız?
Benim ki foss yani daha bişey almadı annesine aldı![]()
Ağız tadıyla kavga tripte yaptırmıyorlarYa ben trip atamıyorum eşime tabi oda bana atamıyor ne kadar sinirli olsamda yüzüne bakınca direk tebessüm edeskm geliyor
doğru düzgün Trio atamıyorum
Bende çok tripkolik biriyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla öyle bu ülkede erkek olmak vardı kadın olmak çok zor maalesefErkekler gayet rahatlar
Valla öyle bu ülkede erkek olmak vardı kadın olmak çok zor maalesefErkekler gayet rahatlar
Bana bir büyük paket çikolata almış bide mesaj yazmıştı kadınlar günün kutlu olsun kadınım yazmış daha da kötü bişey diyemedim
Bana bir büyük paket çikolata almış bide mesaj yazmıştı kadınlar günün kutlu olsun kadınım yazmış daha da kötü bişey diyemedim
Ağız tadıyla kavga tripte yaptırmıyorlar![]()
Biz kadınlarda sorun varValla kuzum ya o yüzden trip atacağım zaman mutfakta çok duruyorum salona gidersem gülerim diye o gelip hemen öpüyor
![]()
Biz kadınlarda sorun vararada kavga trip çekiyor canımız
erkekler bizim gibi değil ama