“Kadınlar insandır, biz insanoğlu.” Neşet Ertaş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan “Kadınlar insandır, biz insanoğlu.” Neşet Ertaş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,722 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı “Kadınlar insandır, biz insanoğlu.” Neşet Ertaş
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
😂😂 Ya ben trip atamıyorum eşime tabi oda bana atamıyor ne kadar sinirli olsamda yüzüne bakınca direk tebessüm edeskm geliyor 😂😂 doğru düzgün Trio atamıyorum
Kuzum biz eşimle hiç küs kalmayız😍, ya böyle ağız tadıyla tartışamıyoruz🤷 adam ben ne söylesem papağan gibi tekrar ediyor, attığım tripleri oda bana atıyor ben küsmek istiyorum konuşmuyorum adam beni konuşturuyor yüzüne bakıyorum gülesim geliyor ciddi durmuyor ki 🤦😂😂 ben adam cağiza karışıyorum adama dokunmasan sesi çıkmaz valla😇🥰🥰

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aynn canım ben bol bol trip atıyorum onunda hoşuna gidiyor 🤣🤦
Bende çok tripkolik biriyim 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım zaten yaşıyorlar hayatı bize zehir edip kendileri mutlu mesut yaşıyorlar.
Valla öyle bu ülkede erkek olmak vardı kadın olmak çok zor maalesef 😑😑 Erkekler gayet rahatlar

Valla öyle bu ülkede erkek olmak vardı kadın olmak çok zor maalesef 😑😑 Erkekler gayet rahatlar
Ne hediye aldınız? Kimden aldınız?
Benim ki foss yani daha bişey almadı annesine aldı 😃😃😃
Bana bir büyük paket çikolata almış bide mesaj yazmıştı kadınlar günün kutlu olsun kadınım yazmış daha da kötü bişey diyemedim 😅😅

Ne hediye aldınız? Kimden aldınız?
Benim ki foss yani daha bişey almadı annesine aldı 😃😃😃
Bana bir büyük paket çikolata almış bide mesaj yazmıştı kadınlar günün kutlu olsun kadınım yazmış daha da kötü bişey diyemedim 😅😅
😂😂 Ya ben trip atamıyorum eşime tabi oda bana atamıyor ne kadar sinirli olsamda yüzüne bakınca direk tebessüm edeskm geliyor 😂😂 doğru düzgün Trio atamıyorum
Ağız tadıyla kavga tripte yaptırmıyorlar 😂😂

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende çok tripkolik biriyim 😅😅

Ağız tadıyla kavga tripte yaptırmıyorlar 😂😂
😂😂 Valla kuzum ya o yüzden trip atacağım zaman mutfakta çok duruyorum salona gidersem gülerim diye o gelip hemen öpüyor 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.