Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi geceler canım ablalarım temmuzda adet olmadım hiç bu ağustosta da akıntılı ve pedi doldurmayacak ve geçmeyecek şekilde ise kanamam çok azcık miktarda oldu ve dün test yaptim ve 2 side çift çizgi çıktı ve 1 tanesi tam net çıkmadı dün zaten kan verdim sağlık ocağında ve pazartesi günüde doktora gidicem zaten biraz kafam karıştı tavsiye alabilirsem çok iyi olur benim için BENİ BİLENLERDE İYİ BİLİYOR
Ay ebru hamile olmayasın , uzun zamandır yoktun canım oğlun nasıl büyüdü mü ?
Bende en son ağustosun 17 sinde regl oldum hala regl olmadım kadın doğuma gideceğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Referans dışı yazıyorsa var canım gözün aydın hamilesin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-17
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr
Bende en son ağustosun 17 sinde regl oldum hala regl olmadım kadın doğuma gideceğim