Kafamda deli fikirler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kafamda deli fikirler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,509 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kafamda deli fikirler
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Allah korusun insallah sag salim cocuklarmizi alariq qucagimiza
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tesekur edirim.canim ya🥰😍insallah
Ne demek bitanem ben yakinimdaki insanlarda goremedigim ilgi alakayi sizden gördüm 25 gün ben hastanede siz burda nöbet tuttunuz resmen benimle birlikte msj bile yazamamama rağmen o yakınlığı sizde gördüm elimden geldikçe yaninizda olmaya calisicam hep dualariniz sayesinde kavustum yavrularima kendime geldigimde eşim tek tek kağıda yazmış burdan msj atanlarin ismini arkadaslarin bak msj atıp hep seni sordular dedi o kağıtta ismi olanlardan biride sen din ulduz allahım razı olsun hepinizden

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ne demek bitanem ben yakinimdaki insanlarda goremedigim ilgi alakayi sizden gördüm 25 gün ben hastanede siz burda nöbet tuttunuz resmen benimle birlikte msj bile yazamamama rağmen o yakınlığı sizde gördüm elimden geldikçe yaninizda olmaya calisicam hep dualariniz sayesinde kavustum yavrularima kendime geldigimde eşim tek tek kağıda yazmış burdan msj atanlarin ismini arkadaslarin bak msj atıp hep seni sordular dedi o kağıtta ismi olanlardan biride sen din ulduz allahım razı olsun hepinizden
Canim me
Rica edirim canim😍🥰ne demek biz zaten burda bir birmize destek olmak ucun variz

Tüm sayfalar yüklendi.