Kafayı yicem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynoo tarafından oluşturulan Kafayı yicem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,969 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kafayı yicem
Konbuyu başlatan Zeynoo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
4 aylık kuzum sürekli emiyor bir de tek meme kakasını çişini de yapıyor annemde sütün yetmiyor diyor daha kötü oluyorm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk defa kalabalık ortama giriyor çok aşırı huysuz

İlk defa kalabalık ortama giriyor çok aşırı huysuz
Ya CNm belki de yetmiyor benim kızımda aynı öyleydi yada kalabalık ortamlardan rahatsız olmuş alısamadığı için

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Çişini kakasını yapıyorsa karnı doyuyor demektir sakın süt yetmiyor diye düşünüp strese girme. Aylık 1 kilo alıyorsa o bebek iyidir doyuyodur demektir. Cidden kimseyi dinleme duyma bu konuda çünkü karamsarlık sana geçerse sütünü etkiler unutma süt birazda psikolojik bir durum her emzirmede sütüm var bebeğim emip doyuyor diye kendini motive et 🤗🤗 Büyük ihtimalle yerini yadırgadı yabanciladi orayı 🧿🧿
Ya kuzum sorma kakasını arada sıvı yapıyor annem sütün yaramıyor sütün yetmiyor diyor dedm anne sütü alıyor ek gıda yok

Ya CNm belki de yetmiyor benim kızımda aynı öyleydi yada kalabalık ortamlardan rahatsız olmuş alısamadığı için
Babası sabah gidip akşam geliyor evde ikimiz kalıyoruz şimdi evin içi 6 kisi

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Ya kuzum sorma kakasını arada sıvı yapıyor annem sütün yaramıyor sütün yetmiyor diyor dedm anne sütü alıyor ek gıda yok

Babası sabah gidip akşam geliyor evde ikimiz kalıyoruz şimdi evin içi 6 kisi
Kilo alıyor mu her ay doktora gidiyorsun ya sonuçta doktorlar sütün yetmese bunu anlarlar 4 ay olmuş he diyelim ki yetmiyor kendini yine üzme bol bol emzir çünkü emdikçe sütün artar ama strese sütüm yok yetmiyor fikrine asla girme bu sütü çok etkiliyor. Bak üç doğum yaptım üçünde de sütüm çok oldu ama ikinci oğlumda aşırı stres üzüntü yaşadım ve o kadar bol sütüm biranda kesildi doktor bile neye bu kadar üzüldün ne oldu da sütün biranda gitti dedi. Asla kim için ne için olursa olsun kendini üzme modunu düşürme bebeğin kilo alıyorsa sütün yetiyor demektir yetmezse de hem meme hem mama verirsin ama bu konuda kendini üzme.🤗🤗

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kilo alıyor mu her ay doktora gidiyorsun ya sonuçta doktorlar sütün yetmese bunu anlarlar 4 ay olmuş he diyelim ki yetmiyor kendini yine üzme bol bol emzir çünkü emdikçe sütün artar ama strese sütüm yok yetmiyor fikrine asla girme bu sütü çok etkiliyor. Bak üç doğum yaptım üçünde de sütüm çok oldu ama ikinci oğlumda aşırı stres üzüntü yaşadım ve o kadar bol sütüm biranda kesildi doktor bile neye bu kadar üzüldün ne oldu da sütün biranda gitti dedi. Asla kim için ne için olursa olsun kendini üzme modunu düşürme bebeğin kilo alıyorsa sütün yetiyor demektir yetmezse de hem meme hem mama verirsin ama bu konuda kendini üzme.🤗🤗
Kuzum babaannem ben 6 aylık iken sıvı kaka yapiyorm diye sütün yaramıyor emzirme demiş dün de annem kızın altını değiştirirken geldi senin de sütün yaramiyor sıvı kaka yapiyor sütün yetmoyor dedi kafaya taktm

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum babaannem ben 6 aylık iken sıvı kaka yapiyorm diye sütün yaramıyor emzirme demiş dün de annem kızın altını değiştirirken geldi senin de sütün yaramiyor sıvı kaka yapiyor sütün yetmoyor dedi kafaya taktm
Ya eski zaman insanlarının fikirleri doktorlar ne diyorsa sen ona bak kaç kilo doğdu şuan kaç kilo mesela?

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar kızım aşırı huzursuz sürekli emmek istiyor emiyor bırakıyor kakasını çişini de yapıyor ateşi de yok annemlere geldim ortamı mi yadirgadi anlamadm
Rahatsız olmuş olabilir canım normal kalabılık ortam germiş olabilir o yüzden sürekli emmek istiyor çünkü senin yanında huzurlu hissediyor🤗

Tüm sayfalar yüklendi.