Kahverengi kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eslemmeva tarafından oluşturulan Kahverengi kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,081 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kahverengi kanama
Konbuyu başlatan Eslemmeva
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Benimde başıma gelmeyen kalmadi gitmeyecegim artq doktora falan rabbim neyi yazmişsa odur doktorlardan sıkıldım

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Neden canım doktora gitmek istemiyorsun
Bundan once 3 tane düşük yasadim birini duyar duymaz kanama ile kaybettim 2 sini de gece kanlar icinde uyandigimda anladm düşük yaşadığımı hastane lavabosuna gitti 3 de bebek de büyüdü her sey normaldi kalbi atmadi kurban olduğum rabbimin var bı bildiği kan pıhtılaşma var dedi doktor sende progestan igne normal 3 gunde bir yapilan coraspin demir için folik asit oksapar verdi hepsini kullaniyorum bu defa kalp atışını duyduk ama kahverengi akintim başladı 2 ayim bitmeden 8 defa hastaneye gittim ve artq gitmem rabbim neyi layik görmüşse odur ben artq üzülmüyorum da eşimde dayanamiyir beni böyle görmeye bsvr diyo sen iyi ol ne zaman kismetimizde varsa o zman olur diyo

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
7.5 ya da 8 de kahverengi akıntı gelmişti. Doktorumu aradım yerleşme kanamasıdır demişti. Kırmızı olmadıkça korkma demişti canım. İnşallah seninki de öyledir

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Bundan once 3 tane düşük yasadim birini duyar duymaz kanama ile kaybettim 2 sini de gece kanlar icinde uyandigimda anladm düşük yaşadığımı hastane lavabosuna gitti 3 de bebek de büyüdü her sey normaldi kalbi atmadi kurban olduğum rabbimin var bı bildiği kan pıhtılaşma var dedi doktor sende progestan igne normal 3 gunde bir yapilan coraspin demir için folik asit oksapar verdi hepsini kullaniyorum bu defa kalp atışını duyduk ama kahverengi akintim başladı 2 ayim bitmeden 8 defa hastaneye gittim ve artq gitmem rabbim neyi layik görmüşse odur ben artq üzülmüyorum da eşimde dayanamiyir beni böyle görmeye bsvr diyo sen iyi ol ne zaman kismetimizde varsa o zman olur diyo
Cnm bende hamileliğimin başında 5 kere kanama , lekelenme gecirdim ama doktora kesinlikle gitmelisin

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 8+4 kahverengi kati kıvamlı kanama normal mi sizce neden olmus olabilir
Dr mutlaka sor kahverengi akıntı kırmızıya dönebilir herşey olabilir Dr sor mutlaka bnde de olmuştu leke geldi progestan kullandım leke durdu daha sonra kahve rengi akıntı oldu bir süre sonra geçmişti sendede ilk kahve rengi akıntı olup kırmızıya dönebilir

Tüm sayfalar yüklendi.