Sen yarın bi aile hekimine git bence canım
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 7 Haziran 2022 #11 Sen yarın bi aile hekimine git bence canım
Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 8 Haziran 2022 #12 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım doktora görün bence bu haftada normal deil kanama Genişletmek için tıkla ... Yarın msj atıcam cnm ama cuma günü beklesem mi ki
Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım doktora görün bence bu haftada normal deil kanama Genişletmek için tıkla ... Yarın msj atıcam cnm ama cuma günü beklesem mi ki
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 8 Haziran 2022 #13 Büşra Nur' Alıntı: Yarın msj atıcam cnm ama cuma günü beklesem mi ki Genişletmek için tıkla ... Lekelenme devam ediyor mu
Büşra Nur' Alıntı: Yarın msj atıcam cnm ama cuma günü beklesem mi ki Genişletmek için tıkla ... Lekelenme devam ediyor mu
Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 8 Haziran 2022 #14 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Sen yarın bi aile hekimine git bence canım Genişletmek için tıkla ... Randevusuz bakarlar mı nasıl bakacaklar ki çocuğa Gamze Hümeyra' Alıntı: Lekelenme devam ediyor mu Genişletmek için tıkla ... hayır canım etmiyor ama ağrılarım var ben sadece sabah gördüm daha yok
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Sen yarın bi aile hekimine git bence canım Genişletmek için tıkla ... Randevusuz bakarlar mı nasıl bakacaklar ki çocuğa Gamze Hümeyra' Alıntı: Lekelenme devam ediyor mu Genişletmek için tıkla ... hayır canım etmiyor ama ağrılarım var ben sadece sabah gördüm daha yok
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 8 Haziran 2022 #15 Büşra Nur' Alıntı: Randevusuz bakarlar mı nasıl bakacaklar ki çocuğa hayır canım etmiyor ama ağrılarım var ben sadece sabah gördüm daha yok Genişletmek için tıkla ... Ağrıların da varmış bence yarın doktora görün kuzum ya ne olur ne olmaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2022 Büşra Nur' Alıntı: Randevusuz bakarlar mı nasıl bakacaklar ki çocuğa hayır canım etmiyor ama ağrılarım var ben sadece sabah gördüm daha yok Genişletmek için tıkla ... Aile hekimi randevu istemiyor ki kuzum
Büşra Nur' Alıntı: Randevusuz bakarlar mı nasıl bakacaklar ki çocuğa hayır canım etmiyor ama ağrılarım var ben sadece sabah gördüm daha yok Genişletmek için tıkla ... Ağrıların da varmış bence yarın doktora görün kuzum ya ne olur ne olmaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2022 Büşra Nur' Alıntı: Randevusuz bakarlar mı nasıl bakacaklar ki çocuğa hayır canım etmiyor ama ağrılarım var ben sadece sabah gördüm daha yok Genişletmek için tıkla ... Aile hekimi randevu istemiyor ki kuzum
Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 8 Haziran 2022 #16 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ağrıların da varmış bence yarın doktora görün kuzum ya ne olur ne olmaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2022 Aile hekimi randevu istemiyor ki kuzum Genişletmek için tıkla ... Agrılar normal demişti dr bebek büyüdüğü içindir demiş ama 2 gündür de agrıması normal mı sırt bel kasık rahim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ağrıların da varmış bence yarın doktora görün kuzum ya ne olur ne olmaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2022 Aile hekimi randevu istemiyor ki kuzum Genişletmek için tıkla ... Agrılar normal demişti dr bebek büyüdüğü içindir demiş ama 2 gündür de agrıması normal mı sırt bel kasık rahim
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 8 Haziran 2022 #17 Aile hekimi randevu istemiyor gidince tc numaranla orda sıraya giriyorsun kalbini dinlerler bi de konuşursun anlatırsın şikayetini
Aile hekimi randevu istemiyor gidince tc numaranla orda sıraya giriyorsun kalbini dinlerler bi de konuşursun anlatırsın şikayetini
Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 8 Haziran 2022 #18 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Aile hekimi randevu istemiyor gidince tc numaranla orda sıraya giriyorsun kalbini dinlerler bi de konuşursun anlatırsın şikayetini Genişletmek için tıkla ... Anladım cnm cok sağol
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Aile hekimi randevu istemiyor gidince tc numaranla orda sıraya giriyorsun kalbini dinlerler bi de konuşursun anlatırsın şikayetini Genişletmek için tıkla ... Anladım cnm cok sağol
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 8 Haziran 2022 #19 Büşra Nur' Alıntı: Agrılar normal demişti dr bebek büyüdüğü içindir demiş ama 2 gündür de agrıması normal mı sırt bel kasık rahim Genişletmek için tıkla ... Peki Kuzum doktora iki gündür aşırı rahatsız olduğunu bildirdinmi
Büşra Nur' Alıntı: Agrılar normal demişti dr bebek büyüdüğü içindir demiş ama 2 gündür de agrıması normal mı sırt bel kasık rahim Genişletmek için tıkla ... Peki Kuzum doktora iki gündür aşırı rahatsız olduğunu bildirdinmi
Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 8 Haziran 2022 #20 Gamze Hümeyra' Alıntı: Peki Kuzum doktora iki gündür aşırı rahatsız olduğunu bildirdinmi Genişletmek için tıkla ... Ağrıdığı gün ertesi gün sormuştum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Peki Kuzum doktora iki gündür aşırı rahatsız olduğunu bildirdinmi Genişletmek için tıkla ... Ağrıdığı gün ertesi gün sormuştum