Kalbinde delik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysun tarafından oluşturulan Kalbinde delik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,414 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalbinde delik
Konbuyu başlatan Aysun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
Hıı sende mi var ben bebekte var sandım kız yok Sende var diye onda olacak diye birşey mi var 🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canım benim Rabbim kimseyi hastalıklarla imtihan etmesin inşaAllah 🤲
İnşallah yoktur birşeyi canım tırnaklarnın dibinde morarma varmı
Hıı sende mi var ben bebekte var sandım kız yok Sende var diye onda olacak diye birşey mi var 🤭

Hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canım benim Rabbim kimseyi hastalıklarla imtihan etmesin inşaAllah 🤲

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Kuzum benim kardeşim de vardı doktor anneme çocuk hiç ağlamasın üzmeyin vs dedi küçüktü şükür kardeşimin kalbinde ki delik kendiliğinden 2 ayda kapandı. Elinden geldiğince uzmemeye çalış o zaman da kapanıyor
Demekki beni çok üzmüşler vlla hala kapanmadığına göre 💔
Benim doktor her yeni doğanda olur kimininki geçte olsa kapanır kimininki büyür dedi kontrole gidilmesi gerektiğini söyledi

Benim doktor her yeni doğanda olur kimininki geçte olsa kapanır kimininki büyür dedi kontrole gidilmesi gerektiğini söyledi
Evet ihmale gelmez tabi inşallah ta birşey yoktur geçer hemen Rabbim herkese sağlık sıhat versin

Bebeğinin kalbinde delik olup kendiliğinden kapanan var mi
Bebek kaç kilo doğdu canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Demekki beni çok üzmüşler vlla hala kapanmadığına göre 💔

Evet ihmale gelmez tabi inşallah ta birşey yoktur geçer hemen Rabbim herkese sağlık sıhat versin

Bebek kaç kilo doğdu canım
🥺🥺 Ah kuzum ah

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğinin kalbinde delik olup kendiliğinden kapanan var mi
Benim kuzum benim minnak oğlumun kalbinde delik vardı sürekli takip edildi ve kendi kendine kapandı çok şükür iyi şuan 🤗 sanırım en son 4 aylıktı yada pardon 6 aylıktı kontrole gittik doktor daha kontrole gerek kalmadı iyi dedi.

NAsil anladınız kalbinin delik olduğunu Belirtisi nelerdi canm benim oğlumun elleri ayakları morariyodu doktora dün götürdüm çocuk kadroloji bölümüne götür dedi Kalbinde rahassizlik olabilir Rahassizligi olanlar elleri ayakları morarir dedi
Benim oğlumun kalbinde delik olduğunu daha ilk doğdu odaya geldi ertesi sabah doktor geldi odaya muayene etti ilk muayenede ortaya çıktı. Hemen testlere yolladı minnak yavrumu baya korkmuştum sonra hastaneden çıktıktan sonra sürekli kontrole gittik geldik sonunda kapandı Rabbime bin şükür.

Tüm sayfalar yüklendi.