Kalp atışı ne zaman duyulur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Anneadayii tarafından oluşturulan Kalp atışı ne zaman duyulur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,099 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kalp atışı ne zaman duyulur
Konbuyu başlatan Anneadayii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Son adet tarihine göre 5+6 ultrasona göre 5+1 hamileyim. Doktor keseyi gördü birkaç gün geriden gelmesi normal dedi. Kalp atışı için gün verdi 28ine. O zaman da ultrasona göre 6+3 günlük olucaz. O gün kalbini duyar miyim yoksa biraz daha bekletir mi doktor
Canim ben 5 hafdada duydum

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Son adet tarihine göre 5+6 ultrasona göre 5+1 hamileyim. Doktor keseyi gördü birkaç gün geriden gelmesi normal dedi. Kalp atışı için gün verdi 28ine. O zaman da ultrasona göre 6+3 günlük olucaz. O gün kalbini duyar miyim yoksa biraz daha bekletir mi doktor
6+1 Kalp atışını duyduk çok şükür

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Zaten kötü giden bişeyler olsa doktor derdi demi
Tabiki de canım boş gebelik diyemem şuan çok erken boşuna seninde moralini bozmuş olurum o yüzden erken haftadasın bi hafta sonra gel dedi yolladı beta değerim tavan yapmıştı zaten

Anneadayii

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki de canım boş gebelik diyemem şuan çok erken boşuna seninde moralini bozmuş olurum o yüzden erken haftadasın bi hafta sonra gel dedi yolladı beta değerim tavan yapmıştı zaten
Kesenin içinde dikkatli bakıldığında nokta var ama o bebek mi acaba bir de kaç nokta olması gerek

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
6 haftalikken kese görülmedi kanda takip ettiler 7 haftada kese görüldü ama içi boş gibi biraz daha bekle dediler 8 haftada içinde oluşum var ama kalp atışı yok dediler 3 gün sonra tekrar gel dediler gece kanamam vardı acile gittim kalp atışı var dediler şimdi 13 haftalık hamileyim ama benimde ultrasonda 12hafta 2 gün görünüyor

Sedadusgun

Kayıtlı Üye
rank
Ben 6+4 de sadece kese gördüm bebek yoktu 2 hafta sonra bebeği gördüm kalp atışınıda
Merhabalar Ay bizde gittik bugun kese varr bebek içinde minicik gözüktü ama kalp atışı duyulmadı 5 gün sonra tekrar gel dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nokta olabilir bebek bnde hiç gözkmedi
Nokta olan bebek oluyormuş bizde bugun öğrendik beyaz gibi nokta var ama kalp atışı duyulmadı malesef 6+2

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar Ay bizde gittik bugun kese varr bebek içinde minicik gözüktü ama kalp atışı duyulmadı 5 gün sonra tekrar gel dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nokta olan bebek oluyormuş bizde bugun öğrendik beyaz gibi nokta var ama kalp atışı duyulmadı malesef 6+2
Duyarsınız Allah'ın izniyle telaş ypmayın hiç ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.