Kalp atışı ne zaman duyulur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Anneadayii tarafından oluşturulan Kalp atışı ne zaman duyulur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,112 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kalp atışı ne zaman duyulur
Konbuyu başlatan Anneadayii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kese ölçünüz kaç cmdi hatırlıyor musunuz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haftasiyla uyumlu birkaç günden bişey olmaz dedi doktorum geç döllenme değil o zaman sanırım kese ölçünüz kaç cmdi hatırlıyor musunuz
Valla o söylemedi bende sormadım açıkcası sadece geç döllenme olabilir haftaya yine gel bakalım kese oluşumu iyi dedi o kadar

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Son adet tarihine göre 5+6 ultrasona göre 5+1 hamileyim. Doktor keseyi gördü birkaç gün geriden gelmesi normal dedi. Kalp atışı için gün verdi 28ine. O zaman da ultrasona göre 6+3 günlük olucaz. O gün kalbini duyar miyim yoksa biraz daha bekletir mi doktor
5 haftalıkken keseyi çok zor gördü bende başta rahimde genişleme var dedi kanda çıkınca tekrar bakti öyle gördü 7 haftalıkken de kalp atışını duydu

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Son adet tarihine göre 5+6 ultrasona göre 5+1 hamileyim. Doktor keseyi gördü birkaç gün geriden gelmesi normal dedi. Kalp atışı için gün verdi 28ine. O zaman da ultrasona göre 6+3 günlük olucaz. O gün kalbini duyar miyim yoksa biraz daha bekletir mi doktor
Canım 8 9 haftaya kadar süresi var bebeği görüp kalp atışını duymanın büyük ihtimalle duyarsın bir daha gittiğinde ama olmazsa da dediğim gibi endişe etme en geç 2 3 haftaya kadar duyarsın inşallah 🙏

Anneadayii

Kayıtlı Üye
rank
Bana verdiği ultrason kağıdına baktım simdi D 11.86 mm yazıyor ama doğru mu baktığım bilemiyorum

Buraya ekleme yapamadım sanırım 13.6cm/31 Hz yazıyo bide GS diye bişey var onda da 1.02 yazıyo acaba hangisi kese ölçüsü

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank

Buraya ekleme yapamadım sanırım 13.6cm/31 Hz yazıyo bide GS diye bişey var onda da 1.02 yazıyo acaba hangisi kese ölçüsü
Onlar bende de var ama sağlıkçı değilim pek bilgim yok ama sen içini rahat tut 7 8 haftalikken git duyarsın sorun olmaz zaten bu dönemler

Ayfer bicak

Kayıtlı Üye
rank
8 haftalik

Tüm sayfalar yüklendi.