Kan uyuşmazlığı 29. Hafta

• Konbuyu başlatan BİGAMZENIZ
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİGAMZENIZ tarafından oluşturulan Kan uyuşmazlığı 29. Hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 699 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan uyuşmazlığı 29. Hafta
Konbuyu başlatan BİGAMZENIZ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 💗Canan&Ebuzer💗

Zilankay

Kayıtlı Üye
rank
Kizlae doktora gittim ve kan uyuşmazlığı olduğunu söyledi ilk gebeliğim 29. Hafta dayım bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıklı birr şekilde kucağına alan vailk g

Kizlae doktora gittim ve kan uyuşmazlığı olduğunu söyledi ilk gebeliğim 29. Hafta dayım bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıklı birr şekilde kucağına alan varmi 😔
İlk gebelikte bir sorun olmuyo korkma doğumdan sonra iğne yaptırıyorsn ikinci gebeliğin de bir sıkıntı yaşama die korkma ♥️

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Kizlae doktora gittim ve kan uyuşmazlığı olduğunu söyledi ilk gebeliğim 29. Hafta dayım bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıklı birr şekilde kucağına alan varmi 😔
Bizde de kan uyuşmazlığı var ilk gebeligim 1 aylıkken düşük oldu iğne çok geç vuruldu şimdi 20. Haftadayim ama gerekirse doktorunu değiştir 7. Ayda iğne olman gerekiyor aynı senin gibi kuzenimlerde de vardı ilk çocuk bişey olmaz diye iğne vurmamis şimdi çocuk hasta 15 yaşlarında çocuk ama aklı 5 yaş kadar yok bile çok zor güzelim igneni ol

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamilelikte 2 kere aşı oldum biri doğumdan sonra şimdi bundada 28 de olacam galiba aşı doktor aşı olacak dedi kanama olursa hemen olacakmışım öyle dedi sende mutlaka ol

Tüm sayfalar yüklendi.