Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hanimlar, 35.+6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim, kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmadı bana, devlete gidiyordum hiç bisi demediler, şuan özele gidiyorum onlarda sormadı hiç, acaba bu haftada da yapılır mı ki. Kan grubum B+, eşimin ise A+
Merhaba hanimlar, 35.+6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim, kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmadı bana, devlete gidiyordum hiç bisi demediler, şuan özele gidiyorum onlarda sormadı hiç, acaba bu haftada da yapılır mı ki. Kan grubum B+, eşimin ise A+
Benim 0- eşimin A+ bebeğin kanı eğer düzgün oluşursa iğne yapmıyorlar bana yapmadılar mesela kızımın kanı A- oldu çünkü ama doğumdan sonra kan uyuşmazlığına bağlı ağır bir sarılık geçirdi
Kuzum benimde 0 esimim A bize ignr yapilmadi ama kizim dogumdan sonra agir bir sarilik geçirdi benimle kani uyuşmadığı icin 3 gun fototerabide kaldı bu konuyu bence doktoruna şöyle
Kuzum benimde 0 esimim A bize ignr yapilmadi ama kizim dogumdan sonra agir bir sarilik geçirdi benimle kani uyuşmadığı icin 3 gun fototerabide kaldı bu konuyu bence doktoruna şöyle
Sizde kan uyuşmazlığı yokki zaten. İkinizinkide pozitif
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Bizde var benimki 0(-) eşiminki B (+) doktor kadın negatif erkek pozitifse uyuşmazlık olur demişti
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr