Kan uyuşmazlığı

• Konbuyu başlatan Vhgjjj
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Vhgjjj tarafından oluşturulan Kan uyuşmazlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 498 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan uyuşmazlığı
Konbuyu başlatan Vhgjjj
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi
V

Vhgjjj

Guest
Merhaba arkadaşlar ikinci gebeliğim ve 28. Haftadayim ilk gebeliğim kendi isteğimle kürtaj oldum ve kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum şuanki gebeliğime bir etkisi var mı ilk gebelikten kimsenin haberi yok gizli kalmasını istiyorum doktor sorarken söylemesem sakıncası var mı

Nazende

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar ikinci gebeliğim ve 28. Haftadayim ilk gebeliğim kendi isteğimle kürtaj oldum ve kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum şuanki gebeliğime bir etkisi var mı ilk gebelikten kimsenin haberi yok gizli kalmasını istiyorum doktor sorarken söylemesem sakıncası var mı
Peki ilk bebeği kaç haftalık kürtaj yaptınız , ben kimyasal gebelik yaşadım ,6haftalik Ken düştü , doktor kan uyuzmazligi iğnesine gerek yok demişti , bende yapmadım , sonra yine hamile kaldım , çok şükür sağlıkla kucağıma aldım , inşallah sende de sorun olmaz 🤲

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bence soylemelisin çünkü soruyorlar kaçıncı gebelik normal mi sezaryen doğum mu düşük kürtaj aile hekimi bile soruyo kayıtlara geçiriyor doktor unla aranda kalsın ama bilmesi daha önemli bence canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar