Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba canım bende 18+4 haftalik hamileyim 3. Bebegim ilk iki bebegimde bu haftalarda kanamam olmustu ama az bise tutunma kanamasi diyorlar doktorum oyle demisti bunda olmadi ama senim fazlaysa agri fln varsa bekleme bi doktora gorun derim
Benimde oldu canım ya bende altı haftalık hamileyim ben gittim bana dediler alttan muayene edicez bende kabul etmedm dedi o zaman yarın polikliniğe gel sıra al ama düşük riskini fln kendi sorumluluğuna alıyon dedi kağıt imzalayıp ağlaya ağlaya çıktım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Öyleler canım valla bende aynı durumdayım kadının önünde resmen ağladım umrunda olmadı ultrasyonda bak dedim önce alttan muayene edicez dedi bence ağlaya ağlaya çıktım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Öyleler canım valla bende aynı durumdayım kadının önünde resmen ağladım umrunda olmadı ultrasyonda bak dedim önce alttan muayene edicez dedi bence ağlaya ağlaya çıktım
Acilde hiçbirşey yapmıyorlar maalesef devlet hastanesindede randevu bulamazsın mecbur sabah erkenden özel hastaneye git kontrolünü yaptır kuzum. İnşallah bebişede sanada bişey olmaz güzel haberlerle gel
Nasıl bir şey yapmadılar kuzum benim de o 8. Haftada oldu gece saat 1 de acile gittim direk kadın doğum hasta yatış yerinde ilgilendiler serum kan taktılar kan hala geliyor mu diye baktılar ne kadar ilgisiz doktorlar var ya dikkat et yarım direk git kuzum
CnM kadın doğum aciline gitmen gerekiyor.. olmadı yarın git Allah koruusn düşük olma ihtimali var.. şuan kanaman devam ediyor mu..? Bide uzan ayaklarını yukarı doğru kaldır ağır iş yapma .. umarım bı sikonti olmaz guzelim
Merhaba canım bende 18+4 haftalik hamileyim 3. Bebegim ilk iki bebegimde bu haftalarda kanamam olmustu ama az bise tutunma kanamasi diyorlar doktorum oyle demisti bunda olmadi ama senim fazlaysa agri fln varsa bekleme bi doktora gorun derim
CnM kadın doğum aciline gitmen gerekiyor.. olmadı yarın git Allah koruusn düşük olma ihtimali var.. şuan kanaman devam ediyor mu..? Bide uzan ayaklarını yukarı doğru kaldır ağır iş yapma .. umarım bı sikonti olmaz guzelim