Kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tülay NALÇACI tarafından oluşturulan Kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,242 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama
Konbuyu başlatan Tülay NALÇACI
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Annişler Bi sorun var sanırım bende, 25 ocakta doğum yapmıştım 40ım çıktı kanamam kesildi eşimle yakınlaştık Bi gün sonra kanamam oldu buraya da post açmıştım, çoğunuz Bi sorun olmadığını ama doktora görünmem gerektiğini söyledi bende doktora gittim doktor Bi sorun yok son kanaman falan dedi o kanama 10 gün sürdü biteli 1 hafta oluyor şimdi tekrar lekelenmem var sizce neden doğum yapalı 3 ay oldu bu durum normal mi ya
Canım genelde doğumdan sonra çoğu kişinin düzensiz olabiliyor

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öyleymiş araştırdım baya böyle olunca kafaya takıyorum çünkü teşekkür ederim kuzum
Rica ederim canım misal benim hiç adet düzenim bozulmadı doğumdan sonra 50. Gün kanamam bitti yıkandim sonra bir hafta sonra adet oldum o günden beri adetim.ayni döngüsünde ama bı arkadaşım doğumdan sonra 1 sene boyunca adet görmedi yani kişiden kişiye değişiyor korkma normaldir 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.