Aciden giriş yapsam ilgilenirler mi
T Tuğba00 Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 24 22 Temmuz 2022 #1 Aciden giriş yapsam ilgilenirler mi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 23 Temmuz 2022 #2 Tuğba00' Alıntı: Aciden giriş yapsam ilgilenirler mi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım kaç haftalıksin
Tuğba00' Alıntı: Aciden giriş yapsam ilgilenirler mi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım kaç haftalıksin
Emir'inAnnesi Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 474 Konum Denizli 23 Temmuz 2022 #3 İlgilenirler canım benimde ilk haftalarda gelmişti özele gittim acile baktılar hemen
T Tuğba00 Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 24 23 Temmuz 2022 #4 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım kaç haftalıksin Genişletmek için tıkla ... Çok yeni bende bilmiyorum tam olarak kaç haftalık olduğumu ama degerlerim 43.2 çıktı Bi kaç gündür de lekelenmem var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Emir'inAnnesi' Alıntı: İlgilenirler canım benimde ilk haftalarda gelmişti özele gittim acile baktılar hemen Genişletmek için tıkla ... Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Emir'inAnnesi' Alıntı: İlgilenirler canım benimde ilk haftalarda gelmişti özele gittim acile baktılar hemen Genişletmek için tıkla ... Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım kaç haftalıksin Genişletmek için tıkla ... Çok yeni bende bilmiyorum tam olarak kaç haftalık olduğumu ama degerlerim 43.2 çıktı Bi kaç gündür de lekelenmem var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Emir'inAnnesi' Alıntı: İlgilenirler canım benimde ilk haftalarda gelmişti özele gittim acile baktılar hemen Genişletmek için tıkla ... Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Emir'inAnnesi' Alıntı: İlgilenirler canım benimde ilk haftalarda gelmişti özele gittim acile baktılar hemen Genişletmek için tıkla ... Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum
Emir'inAnnesi Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 474 Konum Denizli 23 Temmuz 2022 #5 Tuğba00' Alıntı: Çok yeni bende bilmiyorum tam olarak kaç haftalık olduğumu ama degerlerim 43.2 çıktı Bi kaç gündür de lekelenmem var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Canim benim eşim belimi kütletmişti ayakta gerdirip o yüzden kanamam oldu benim birden olmadi
Tuğba00' Alıntı: Çok yeni bende bilmiyorum tam olarak kaç haftalık olduğumu ama degerlerim 43.2 çıktı Bi kaç gündür de lekelenmem var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Canim benim eşim belimi kütletmişti ayakta gerdirip o yüzden kanamam oldu benim birden olmadi
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 23 Temmuz 2022 #7 Tuğba00' Alıntı: Çok yeni bende bilmiyorum tam olarak kaç haftalık olduğumu ama degerlerim 43.2 çıktı Bi kaç gündür de lekelenmem var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum bir doktora görün sen isdersen yerleşme kanaması bu kadar sürmüyor
Tuğba00' Alıntı: Çok yeni bende bilmiyorum tam olarak kaç haftalık olduğumu ama degerlerim 43.2 çıktı Bi kaç gündür de lekelenmem var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum bir doktora görün sen isdersen yerleşme kanaması bu kadar sürmüyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 23 Temmuz 2022 #8 Tuğba00' Alıntı: Çok yeni bende bilmiyorum tam olarak kaç haftalık olduğumu ama degerlerim 43.2 çıktı Bi kaç gündür de lekelenmem var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Görünmedin mi doktora daha kuzum
Tuğba00' Alıntı: Çok yeni bende bilmiyorum tam olarak kaç haftalık olduğumu ama degerlerim 43.2 çıktı Bi kaç gündür de lekelenmem var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Ne kanaması olduğunu öğrendin mi pki benimde şuan var ve korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Görünmedin mi doktora daha kuzum
T Tuğba00 Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 24 23 Temmuz 2022 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: Görünmedin mi doktora daha kuzum Genişletmek için tıkla ... Ağrım durdu lekelenmelerimde peceteye çok az acık pembe geliyo acile gidemiyorum çok kalabalık nası yapmıcam bilmiyorum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Görünmedin mi doktora daha kuzum Genişletmek için tıkla ... Ağrım durdu lekelenmelerimde peceteye çok az acık pembe geliyo acile gidemiyorum çok kalabalık nası yapmıcam bilmiyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 23 Temmuz 2022 #10 Tuğba00' Alıntı: Ağrım durdu lekelenmelerimde peceteye çok az acık pembe geliyo acile gidemiyorum çok kalabalık nası yapmıcam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum ambulans çağırıp gider isen seni direk alırlar çünkü sonuçta gebesin ağrın ve kanaman var ihmal etme derim
Tuğba00' Alıntı: Ağrım durdu lekelenmelerimde peceteye çok az acık pembe geliyo acile gidemiyorum çok kalabalık nası yapmıcam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum ambulans çağırıp gider isen seni direk alırlar çünkü sonuçta gebesin ağrın ve kanaman var ihmal etme derim