Sorum var Kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tuğba00 tarafından oluşturulan Kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,747 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama
Konbuyu başlatan Tuğba00
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Lekenmem var sadece çok korkuyorum yaa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Değerim 43.2 çıktı bende bilmiyorum tam olarak
Canım bir acilden giriş yap isdersin daha cok küçük bir doktor baksın lekenmen şekilinde olanda yerleşme kanamaslda söyleniyor ama için rahat etmesi için en iyisi doktorun bakması canım

Tuğba00

Kayıtlı Üye
rank
Canım bir acilden giriş yap isdersin daha cok küçük bir doktor baksın lekenmen şekilinde olanda yerleşme kanamaslda söyleniyor ama için rahat etmesi için en iyisi doktorun bakması canım
Acildekilerde anlar dimi bu durumu gercekten gece gidebilir eşim o saatte geliyo tek başıma gidemem o yüzden korkuyorum şuan

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Acildekilerde anlar dimi bu durumu gercekten gece gidebilir eşim o saatte geliyo tek başıma gidemem o yüzden korkuyorum şuan
Canım burdakı arkadaşlar cok zaman acilden giriş yapıyolar ben bildiyeme göre sana burda bilgili annelerde yazar şimdi en doğrusunu Allah yardımcın olsun kuzum İnşaallah hiç bir şey olamaz Rabbim izniyle🤲🙏

Tüm sayfalar yüklendi.