Sorum var Kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tuğba00 tarafından oluşturulan Kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,745 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama
Konbuyu başlatan Tuğba00
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥
D

Dicle kökhan çiftçi

Guest
Kanamamın gelmesi kötü bişey mi ilkinde hiç yaşamadım düşük belirtileri yazıyodu İnternet te ve şuan çok korkuyorum
Canım bende yaşadım bu durumu dört haftalık hamileydim kanamam oldu acile gittim ordan zaten seni direk sarı alana sonra da doğumhaneye çıkartırlar benim düşük oldu çünkü kanamam fazlaydı inşallah senin öyle olmaz sağlıkla kucağına alırsın şimdi yine hamileleyim 6 haftalık ve yine risk var kese etrafında kan görünüyor dedi bende çok korkuyorum ama Rabbime sığınıyorum Allah büyük can dinlen progstan ilaç verir onu kesinlikle düzenli kullan sürekli uzan ayağını yukarı dik inşallah bişey olmaz❤️

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
B
Kanamamın gelmesi kötü bişey mi ilkinde hiç yaşamadım düşük belirtileri yazıyodu İnternet te ve şuan çok korkuyorum
Cok normlgorunuyor ama yinede bi görün istiyorsan acilden hemen bakiyolar dogumhanede ama cok erken senin suan lekelenme olmaaida cok norml bende 7.8le ogrendim gebelgmi 9 hftlk olmustm asiri kanamam oldu 1 gün kesildi gttm tabiki acilden dogumhaneye gonderdiler iydi bebegm suan doguma az kaldi

Tüm sayfalar yüklendi.