Sorum var Kanama

• Konbuyu başlatan Aysegul🥰🥰
  • Toplam 15 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysegul🥰🥰 tarafından oluşturulan Kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,286 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama
Konbuyu başlatan Aysegul🥰🥰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar bugun uykumda kanamam gelmis uyandim lavobada damla damla kan geliyor idi devlet hastahanesine gitim acilden doktor kaydimi almadi bakmadi direkt baska bir ilceye git peki nasil gidecegim dedigimde nasil geldiysen oyle git dedi özel hastahaneye gitim sonra dusuk icin igneye basladi doktor benim cocugumun canı bu kadar ucuz sanırım esim askeri personel ve yurt disi gorevinde yanimda olamiyor korkuyorum sizce ne yapmaliyim 8haftalik grbeyim
Rabbim yardımcın olsun canım şimdiki doktor ilgilendimi peki

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Şikayet ettik saglik bakanligindan aradilar incelme baslatilacagi soylenildi boylle insanlarin saglik personeli olmasi bile yanls
En iyisini yapmışsın kuzum valla . Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

İ

İncitanem

Guest
Kizlar bugun uykumda kanamam gelmis uyandim lavobada damla damla kan geliyor idi devlet hastahanesine gitim acilden doktor kaydimi almadi bakmadi direkt baska bir ilceye git peki nasil gidecegim dedigimde nasil geldiysen oyle git dedi özel hastahaneye gitim sonra dusuk icin igneye basladi doktor benim cocugumun canı bu kadar ucuz sanırım esim askeri personel ve yurt disi gorevinde yanimda olamiyor korkuyorum sizce ne yapmaliyim 8haftalik grbeyim
Çok geçmiş olsun öncelikle aymı şey bnmde basıma geldi 12 haftada . Kese etrafında kanama alanı vardı 1,5 ay yattım tek lavaboya gitmek sartıyla yannda biri muhakkak olması lazım yardımcı sana bakacak . Hiç bşy yapma dikkat et kendine en iyisini yapmıssın şikayet ederek

Tüm sayfalar yüklendi.