Kanamam oldu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dicle özgür tarafından oluşturulan Kanamam oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,525 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanamam oldu
Konbuyu başlatan Dicle özgür
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Evlat aşığı

Dicle özgür

Kayıtlı Üye
rank
İlişki sırasında kanamam oldu adet kanı gibi kırmızı ve sonrasında da devam etti altı haftalık hamileyim sizce normal mi çok korkuyorum bişey oldu diye

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İlişki sırasında kanamam oldu adet kanı gibi kırmızı ve sonrasında da devam etti altı haftalık hamileyim sizce normal mi çok korkuyorum bişey oldu diye
Gebelikte kanama veya lekelenme normal görülmüyor acilen doktora görünmelisin kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Doktora görünmeden kanama neden geliyo tespit edilmez gebeliğiniz yeni bebeğiniz küçük normalde ilk üç ay ilişki de önerilmiyor doktora başvurun bebek için olumsuz bi durum varsa dahi önlem alınır

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadar yogunlukta bir kanama.. hala devam ediyor mu? Bazen doktor kontrolunden sonra bazende iliskiden sonra az bir miktar kanama gelmesi normal oldugu soyleniyor fakat sizin icin tehlikenin ne zaman basladigini en iyi doktorunuz tespit edebilir.. erken bir gebelik haftasi ve kromozomal bozukluklar nedeniyle doye baslayip bir cok sebep soyleyebiliyorlar dusugun neden oldugu sebepler konusunda.. allah gostermesin boyle bir durumda soz konusu olabilir.. olmaz insallah ama bence doktorundan kontrol tarihi al ve bence bir kontrol ettir.. en azindan emin olmus olursun ne oldugu konusunda..

Tüm sayfalar yüklendi.