Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün 2 kere ultrasyona verildi bi zararı olmaz dimi ben basurla başka bi bağırsak rahatsızlığı oldum yarın hastaneye gidecem büyük ihtimalle yatış verecekler 1 haftadır lavaboya gidemiyorum zorlandım ondan da olabilir mi acaba
Dün 2 kere ultrasyona verildi bi zararı olmaz dimi ben basurla başka bi bağırsak rahatsızlığı oldum yarın hastaneye gidecem büyük ihtimalle yatış verecekler 1 haftadır lavaboya gidemiyorum zorlandım ondan da olabilir mi acaba
Tatlım bende oldu oo haftalar baya bacaklarımdan akty ayaga kalkmadan 20 gun yatdym ılac serum falan taktylar dua et hıc korkma Allah buyuktur su an bız 33 haftalık cok sukur ıyıyız
Dikkat et kalkma sende cnm stres te yapma Allah büyüktür bnm de ikinci gebeliğimde çok kanamam vardı yarım litre kan geldiği günler oldu bacaklarını yukarda tut Allah büyüktür inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Merhaba canim benimde 18 haftalikken olmuştu Dr gittim bana ilaç verdi ve hiç kalk micandedi dusukriskim vardı ve 1 ay yattım hiç kalkmadim tuvalete sadece gitti onun dışında kakmadimsimdi kizim 1 yasinda şimdi git hastaneye büyük ihtimal sanada Dr ilaç verir