Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanda hepatit b ve kizamikcik pozitif cikmasi bebege zararli mi
Selam kızlar ben 7 arti 6 hamileyim. Doktor bazı tahliller istedi hepatit b ve kızamıkçık pozitif çıktı. Bebeğime zararı olur mu bu durumu yaşayanlar varmı
Selam kızlar ben 7 arti 6 hamileyim. Doktor bazı tahliller istedi hepatit b ve kızamıkçık pozitif çıktı. Bebeğime zararı olur mu bu durumu yaşayanlar varmı
Pozitif derken canım onların Igg ve ıgm değeri önemli onlan hangisi pozitif hangisj negatif sen şuan araştırıp kendini bulantma doktorun sana en iyi yorumu yapar zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Pozitif derken canım onların Igg ve ıgm değeri önemli onlan hangisi pozitif hangisj negatif sen şuan araştırıp kendini bulantma doktorun sana en iyi yorumu yapar zaten
Bende de o değerler pozitif çıktı doktorum onlara karşı bağışıklılığın var dedi seninde büyük ihtimalle bagışıklılığın var sonucu gösterince haber ver canm