Kansızlığı olup doğum yapan varmı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Kansızlığı olup doğum yapan varmı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,749 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kansızlığı olup doğum yapan varmı?
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Kansızlığı olup doğum yapan varmı? İnternette abuk sabuk riskli şeyler yazıyo piskoloji bozucu durum bence bende kansızlık varda

AnneEbru

Kayıtlı Üye
rank
Kansızlığı olup doğum yapan varmı? İnternette abuk sabuk riskli şeyler yazıyo piskoloji bozucu durum bence bende kansızlık varda
Evet canim kansızlık hep var bende, kan ilacı kullan zaten doktor soyler doğuma kadar hatta düşükse dogumdan sonra da devam ediyorsun. Normal dogumda kan cok gidiyor zaten o yüzden gebeliğin boyunca kan yapıcı şeyler tüketmeye calis. Benim ilk dogumda maalesef dogum.yaptikran sonra vişne sularıyla ayağa kalktım:)

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
CAnim benim korkma Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz bana doktorlar kansizzin dediler her hamileliğimde 3 tane çocuk doğurdum normal yani kan ilaçlarını düzenli olarak iç hiç bişey olmaz işallah gülüm

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bana da dedi doktor kansızlık var biraz canım ilaç yazdı pekmez içmeye çalışıyorum ama düzensiz ne yalan söyleyeyim baş dönmesi yapıyor bende kansızlık ve normal dedi doktor kansızlık hamilelikte normal dedi canını sıkma

K

Kıdemli Anne

Guest
Ben varim Akdeniz anemisi tasiyicisiyim 3.cocuguma hamileyim cok sukur hicbi sikinti yasamadim 3 cocugumda da doguma kadar ferrum kullandim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar