Kardeş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mircan11 tarafından oluşturulan Kardeş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,141 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kardeş
Konbuyu başlatan Mircan11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Asla kardesını az seni daha cok seviyoruz o kotu sen iyisin diye konusmayın sevginin az cok oldugunu anlayıp daha cok kıskanır cocugunuzu en iyi siz bilirsinız kıskanclık olması lazım kıskanmıyorsa anormal ama onun ayarını ayarlamak sızın elınızde

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Valla benimde en büyük korkum bu konu oğlum çok hareketli eline geçen herşeyi atar fırlatır başka çocuklarla oyuncaklarını paylaşmaz onların oyuncağı bile olsa vermek istemez hep benim istediğim benim dediğim olsun der vurur iteler bişey atar şimdiden sabır çekmeye başladım inşallah doğduğunda düzelir her gün kardeşi onu duyuyomus konusuyomus gibi davranıyorum seni çok seviyor abisi sen hangi oyuncağı istiyorsun dünyaya gelirken sana alip gelicekmis sana hediyeler alicakmis deyip bişey alsak bunu sana kardeşin aldı diyoruz o şekilde biraz daha iyi gibi önceden karnıma yumruk atiyordu yada atliyordu şimdi öyle yapmayı bıraktı doguncada düzelir dahada inşallah

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar oğlum 4 ay sonra 3 yaşına girecek 7 haftalık hamileyim sizce kardeşini severmi yada acayip kıskançlık yaparmi üzülürümü etraftakiler baya korkutular beni nasıl bir süreç bekliyor beni
Canım benimde üç yaşında kizim var zor bir süreç seni bekliyor elinden geldiği kadar 4 yaşındaki ne ağırlık ver benim kızım altına yapmaya başladı stresten hastalandi da ama alisacaklar emzirirken yanıma geliyor hep anne bende emicem felan diyor her çocuk aynı olur mu bilmem ama ben bu durumdan muzdaripim birazcık Allah sana kolaylık versin canım benim ♥️

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Canim iki oğlum arasında iki yaş var zaman xaman kıskandı tabiki en çokta anneyi kaybettiğini sana bilir ama ne yaparsan beraber yap kardeşine bakımında yardımcı olsun giyimin de abisi kıyafetini getir çorabını giydirelim gibi küçük sorumlular şimdi ise büyük oğlum 14 yaşında geçen kardeşine diyorki eğer annem babam farklı sevgi gosterirlerse ben yapacağımı biliyom ben şok oldum geldi besigine girdi ikisi de kucugude diyo ki abi o bebek bakıma ihtiyaci var tabiki onunla daha çok ilgilenecekler beni ilgilendirmez diyo evet ilgilenebilirler ama farklı sevemezler ben şok oldum hiç beklemezdim yani yaşayıp göreceksin ama şu bir gerçek en çok kendisi sever sizin sevmenizi kiskanabilir korkma çok tatlı bir duygu ama sakın zarar vermez deyip tek bırakma o da bebek çocukların sağı solu belli olmaz
Zor bir süreç bekliyor desene
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benimde üç yaşında kizim var zor bir süreç seni bekliyor elinden geldiği kadar 4 yaşındaki ne ağırlık ver benim kızım altına yapmaya başladı stresten hastalandi da ama alisacaklar emzirirken yanıma geliyor hep anne bende emicem felan diyor her çocuk aynı olur mu bilmem ama ben bu durumdan muzdaripim birazcık Allah sana kolaylık versin canım benim ♥️
Hadi ya Allah yardımcın olsun

Asla kardesını az seni daha cok seviyoruz o kotu sen iyisin diye konusmayın sevginin az cok oldugunu anlayıp daha cok kıskanır cocugunuzu en iyi siz bilirsinız kıskanclık olması lazım kıskanmıyorsa anormal ama onun ayarını ayarlamak sızın elınızde
Allah bize sabır versin de üstesinden gelelim

Valla sanki biz onlara doguruyor gidin dogurdun sevin sinir oluyorum
🤣🤣🤣

Valla sanki biz onlara doguruyor gidin dogurdun sevin sinir oluyorum
🤣🤣

Son düzenleme:

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Zor bir süreç bekliyor desene

Allah bize sabır versin de üstesinden gelelim

🤣🤣🤣

🤣🤣
Zor ama tatlı sadece güvenme dikkat et benim oğlum kardeşini boguyodu son anda fark ettim Allah korusun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar