Karın ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Birgül. tarafından oluşturulan Karın ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 760 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karın ağrısı
Konbuyu başlatan Birgül.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Birgül.

Birgül.

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar aranıza yeni katıldım 🥰 17+0 hamileyim iki haftadır çok karın ağrım oluyor doktora da gittim bi sıkıntı yoktu çok şükür ağrım olduğunu söyledim ama yapabileceğim bişey yok dedi çocuk iyiyse bir işlem uygulayamayız dedi bundan önceki bebeğim karnımda ölmüştü kürtaj oldum şimdi çok korkuyorum

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar aranıza yeni katıldım 🥰 17+0 hamileyim iki haftadır çok karın ağrım oluyor doktora da gittim bi sıkıntı yoktu çok şükür ağrım olduğunu söyledim ama yapabileceğim bişey yok dedi çocuk iyiyse bir işlem uygulayamayız dedi bundan önceki bebeğim karnımda ölmüştü kürtaj oldum şimdi çok korkuyorum
Korkma canım güzel düşün ömrü veren Allah inşallah sağlıkla kucağına alırsın

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım öncelikle güzel düşün Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
2. Olarak da aynı haftalarda ben kontrole gittiğimde doktorum karın ağrısının normal olduğunu rahim büyüdüğü için olabileceğini söylemişti. Uzan dinlen kanama vs yoksa korkma. İnşallah tez zamanda iyilesirsin 🤲🏻

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Oda böyle agridann dolayı mi oldu kaç haftalikti öldüğünde rabbim bu bebeğine ömür sağlık versin insallah

Birgül.

Kayıtlı Üye
rank
Psikolojik olabilir cnm... Aynı durum endişesi yüzünden... Rahat olmaya çalış ❤️
Yani bilmiyorum korku endişe beni çok strese koyuyor rahat hissedemiyorum çok dikkatli davranıyorum bi sıkıntı çıkmasın diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım öncelikle güzel düşün Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
2. Olarak da aynı haftalarda ben kontrole gittiğimde doktorum karın ağrısının normal olduğunu rahim büyüdüğü için olabileceğini söylemişti. Uzan dinlen kanama vs yoksa korkma. İnşallah tez zamanda iyilesirsin 🤲🏻
Kanama yok çok şükür alt karında bazen ağrı oluyor 3-4 dk sürüyor bazen daha uzun o beni korkutuyor işte
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oda böyle agridann dolayı mi oldu kaç haftalikti öldüğünde rabbim bu bebeğine ömür sağlık versin insallah
Yok onda kalp atışını dinlemeye gittiğimde görünmedi bişey alttan bakıldı iki defa sonra gördüler aşırı derecede enfeksiyon kapmıştım bide. 9 haftalıkken gittiğimde 3 haftadır kalbinin durduğunu söylediler yani kalp atışını dinlemeye gittikten bir gün sonra ölmüş

Doktor bir sıkıntı yok dediyse korkma canım

Birgül.

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.