Sorum var Karın da çatlak ve kaşıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havva.2412 tarafından oluşturulan Karın da çatlak ve kaşıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,575 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karın da çatlak ve kaşıntı
Konbuyu başlatan Havva.2412
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Vlla bnde var ama hcbse ypmiyorum kasinti var karnımda ve suana kadar 3 tane catlagm olustu 😏 eger bundan sonra bdha olmazssa bebegmden hatira kalır😆
Merhaba karın çatlağı için yaptığınız bisey varmı son haftalarda çatlaklar oluştu ve kaşınıyor çok kötü sizin yaptığınız bisey varmi kaşıntı yada çatlak giderici

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Hadi ya kaşıntı için mi acaba
Yok cnm çatlakların gitmesi için zaten kaşıntı catlaklardan dolayı oluyor gerildigi için yırtık oluştuğu icin oluyor bu kasintilar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vlla bnde var ama hcbse ypmiyorum kasinti var karnımda ve suana kadar 3 tane catlagm olustu 😏 eger bundan sonra bdha olmazssa bebegmden hatira kalır😆
Benim öyle bir oldu ki abu dünya haritası gibi ama yapacak birsey yok aman diyorum kim görecek ki eşimden hariç o da memnun hiç bir şey demiyor 😁🤣

Benim öyle bir oldu ki abu dünya haritası gibi ama yapacak birsey yok aman diyorum kim görecek ki eşimden hariç o da memnun hiç bir şey demiyor 😁🤣

Ayşe yilmaz

Kayıtlı Üye
rank
Ben çatlak kremi almadım olacağı varsa olur dediler 37. Haftadayim catlagim olmadı ama farmasiden aynisefa balsam krem kullandım çevrem tavsiye etmişti . Faydası var mı bilmem ama catlagim olmadı

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Bende senin gibiyim 😄ilkimde de hiç.bir şey yapmadım onda da var çatlaklar bunda da yaranar belki ama hiç bir şey yapmıyor öylece duruyor 😂kocamda söyleyende olsun diyor çoxuğumuzdan hatıra kalıyor hiç.bir şey olmaz takma kafana diyor hiç.takmıyor onun icində bende hiç bir şey yapmıyorum birde bende alerji var kremlere karşı🤦

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Bende senin gibiyim 😄ilkimde de hiç.bir şey yapmadım onda da var çatlaklar bunda da yaranar belki ama hiç bir şey yapmıyor öylece duruyor 😂kocamda söyleyende olsun diyor çoxuğumuzdan hatıra kalıyor hiç.bir şey olmaz takma kafana diyor hiç.takmıyor onun icində bende hiç bir şey yapmıyorum birde bende alerji var kremlere karşı🤦
Aynen cnm benmde eşim takmyor artik bazi yerlerimi goremedigim icin o 3 catlagimida esim farketti zaten bosver yaa olsun

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yok cnm çatlakların gitmesi için zaten kaşıntı catlaklardan dolayı oluyor gerildigi için yırtık oluştuğu icin oluyor bu kasintilar

Malesef benimde öyle🙄🤦🏻‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.