Karlar prensesi elsa

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Karlar prensesi elsa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,247 kez görüntülenmiş, 72 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Karlar prensesi elsa
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Öyle miydi adı bilmşyorum ama hah işte o prenses benim kızım oluyor İstanbulda fena kar yağışı başladı 3 4 gün sürecek diyorlar salı kontrolüm var karlar prensesi tam zamanını seçmiş allahım napcaz biz 😅😅😅🤲🤲🥰 kulağımda elsanın şarkısı çalıyor şuan 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚🧚🧚😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Not: Artık Karlar Prensesi Elizan diyeceğim 🧚🧚❄️❄️☃️☃️
O cizgi flm karakteri hergun benim kizlarin dilinde yakin olsa derdim alin size wlsa diye senin kizi gosterirdim😂😂😂😂saglikla gelsin prenses basimdan beri seni takip ediyorum seni tanidigimda 11 haftaliktin ben use yeni ogrenmistim hamile oldugumu sen doguruyon sira bana geliyo inşallah

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ya hani bir çizgi film mi ne var animasyon sanırım bende bilmiyorum karlar prensesi elsa adı onu diyorum 😅😅 burada da kar başladı doğum var yollar kapanırsa ben nasıl doğurcam diye kendime bu sefer de bunu dert ettim çünkü 3 4 yoğun şekilde yağması bekleniyormuş salı günü kontrolüm var sancı çok çıkarsa çarşamba günü doğum olacak dedi doktorum 😅😅 bende diyprum ki karlar prensesi elizan hanım tam zamanını buldun doğmaya yakın karları getirdin buraya 😅😅

Sence kalmak için hem merkezi konumda hemde güzel oteller ne tarafta var canım 😇🙏😍
Allah sana ne demeyim yaa ömrün uzun olsun 🤣🤣 iyi düşün iyi olsun kuşum kötü düşünme başına qelir. Nerde yasiyosunki sen

Urfada canım geneli merkezde arasi uzaklığı cok yok zaten kalacak olursanız her yeri geniş gezerseniz 😍😍
Bu sene tayin yazdık arasında Urfa Ceylanpınar war hayirlisiysa çıkarsa en çok qormeyi istedqm yer balıklı qöl 🤗🤭

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Allah sana ne demeyim yaa ömrün uzun olsun 🤣🤣 iyi düşün iyi olsun kuşum kötü düşünme başına qelir. Nerde yasiyosunki sen

Bu sene tayin yazdık arasında Urfa Ceylanpınar war hayirlisiysa çıkarsa en çok qormeyi istedqm yer balıklı qöl 🤗🤭
Ceylanpinar harran akcakale iyi canim

Gelirseniz bu tarafa bol gezersiniz her yeri sıcak harici güzel yer 😅

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

🤭🤭 Hani böyle dizilerde olur ya Kadının doğumu başlar her yer kar falan 😅😅😅 şükür güneş çıktı bacım İstanbul da içim rahat o yüzden 😅

Ceylanpinar harran akcakale iyi canim

Gelirseniz bu tarafa bol gezersiniz her yeri sıcak harici güzel yer 😅
Teşekkürler canım benim inşallah oraları da görmek kısmet olur memleketin her yeri görülmeye değer 🥰

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Bizim memleket Hatay normalde 5 10 senede bir yağar oraya bile yağdıysa her yere yağar bence 😅😅

İçine ne doğuyor sence 🤩
Ben olsam salı gelsin isterdim bir an önce kavuşayım diye balım 🥰 cumada hayırlı faziletli gün bereketiyle gelsin 😍😍😍

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Öyle miydi adı bilmşyorum ama hah işte o prenses benim kızım oluyor İstanbulda fena kar yağışı başladı 3 4 gün sürecek diyorlar salı kontrolüm var karlar prensesi tam zamanını seçmiş allahım napcaz biz 😅😅😅🤲🤲🥰 kulağımda elsanın şarkısı çalıyor şuan 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚🧚🧚😅

Not: Artık Karlar Prensesi Elizan diyeceğim 🧚🧚❄️❄️☃️☃️
Hahahha karlar kralıcesı elızan olur senıkıde artık canım 💙❄️❄️❄️❄️

Tüm sayfalar yüklendi.