Karnibaharı mevsiminde tüketmek daha faydalı aslında ama ben bir kaç defa yaptım kendim için sirkeli suda bekletip bol suyla iyice yıkadım sonra kaynar suyun içine bir çay kaşığı tuz yarım limon suyu ekleyip içine attım bir iki dakika beklettim sonra için buz dolu suya attım şoklamak için sonra suyu süzüldü kurudu tüketeceğim kadar buzdolabı poşetine koyup dondurucuya koydum ama bebek için bu şekilde ne kadar faydalı olur bilemiyorumKızım için pratik olsun diye sepzeleri doğrayıp atıyorum dondurucuya Karnıbaharı denemedim hiç
Bende hiç denemedim ama çiğ doğrayıp atabilirsin çıkarınca çözülmesini bekleme yıka direk pişir ben bazı sebzeleri bu şekilde yapıyorumKızım için pratik olsun diye sepzeleri doğrayıp atıyorum dondurucuya Karnıbaharı denemedim hiç
En fazla bir ay kalıyor dolabta zaten brokoliyi falan attım temizledim çorbasını yapıyorum yiyor şimdilik... Hazıe oluyor hemen çıkar pişir kızım rahat bırakmıyor hergün yapamıyorum zamandan tasaruf etmeye çalışıyorum kndimceKarnibaharı mevsiminde tüketmek daha faydalı aslında ama ben bir kaç defa yaptım kendim için sirkeli suda bekletip bol suyla iyice yıkadım sonra kaynar suyun içine bir çay kaşığı tuz yarım limon suyu ekleyip içine attım bir iki dakika beklettim sonra için buz dolu suya attım şoklamak için sonra suyu süzüldü kurudu tüketeceğim kadar buzdolabı poşetine koyup dondurucuya koydum ama bebek için bu şekilde ne kadar faydalı olur bilemiyorum
İyi yapıyorsun canım şifa olsun kuzuyaEn fazla bir ay kalıyor dolabta zaten brokoliyi falan attım temizledim çorbasını yapıyorum yiyor şimdilik... Hazıe oluyor hemen çıkar pişir kızım rahat bırakmıyor hergün yapamıyorum zamandan tasaruf etmeye çalışıyorum kndimce
Kuzum pişirmeden de buzluğa öyle taze atabilirsinKızım için pratik olsun diye sepzeleri doğrayıp atıyorum dondurucuya Karnıbaharı denemedim hiç
hic sevmedigmiz icin hic almiyoruzki bizKızım için pratik olsun diye sepzeleri doğrayıp atıyorum dondurucuya Karnıbaharı denemedim hiç
Bende sevmiyorum ya kokusu rahatsız ediyohic sevmedigmiz icin hic almiyoruzki biz![]()
evet canim kizma aldimBende sevmiyorum ya kokusu rahatsız ediyo
Bende sevmiyorum da işte faydalı diye alıyorum yedim mi miğdem bulanıyorevet canim kizma aldim
birkes oda sevmedisevmemesi iyi babasi ben sevmiyorum
kizimda sevmesin daha bol vitaminli birseylerle
avez ediyorum
zaten