Sorum var Karnım asagı iniyor sanki yavaş yavaş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Karnım asagı iniyor sanki yavaş yavaş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,602 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karnım asagı iniyor sanki yavaş yavaş
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Neden olur :( kızlar neler oluyor bas asagı mı döndü yoksa nasıl anlaşılır benim ki biraz tembel anası gibi gündüz uyur gece çalışır 😅😅 o yüzden suan hareketi yok gibi
Canım ben 34+5gittigimde bebek aşağı dönmüştü. Kontrol ne zaman senin o zaman belli olur canım ben hissetmedim döndüğünü mesela doktor deyince fark ettim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Arada kalkıp haraket etmedin mi hiç Mervem🤦🏻‍♀️
İşin garip tarafı tam uyuyacağım an coştu benim deli 🤦🏻‍♀️ birde hamile külotu karnımı sıkmış eşim diyor sabaha kadar o beni dövdü ben onu dövdüm dedim çocuk külottan kurtulmaya çalışmış şimdi rahatladı 😂 karın tarafını indirdiğim an gerilip sakinleşti garibim 😂😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İşin garip tarafı tam uyuyacağım an coştu benim deli 🤦🏻‍♀️ birde hamile külotu karnımı sıkmış eşim diyor sabaha kadar o beni dövdü ben onu dövdüm dedim çocuk külottan kurtulmaya çalışmış şimdi rahatladı 😂 karın tarafını indirdiğim an gerilip sakinleşti garibim 😂😂😂
Yaa Kayra da karnımda o yüzden çok çekti 😂😂. Çocuğu nasıl dövmüş anlat hele 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.