A asleey Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 5 5 Kasım 2022 #1 33,5 haftalik hamileyim kalcasindan ayağına doğru kas problemi yaşayan varmi. Çişe gidince tuvalette kıvranıyorum resmen ağrıdan çozüm bulan varmi
33,5 haftalik hamileyim kalcasindan ayağına doğru kas problemi yaşayan varmi. Çişe gidince tuvalette kıvranıyorum resmen ağrıdan çozüm bulan varmi
Çözüm A A asleey 5 Kasım 2022 Husnıyeeee' Alıntı: Magnezyum kullanmıyor musun ? Genişletmek için tıkla ... Hayir doktorum vermedi. Hamilelikte beklenen bir durummuş vitamin eksikliğinden değilmiş.
Husnıyeeee' Alıntı: Magnezyum kullanmıyor musun ? Genişletmek için tıkla ... Hayir doktorum vermedi. Hamilelikte beklenen bir durummuş vitamin eksikliğinden değilmiş.
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 5 Kasım 2022 #2 asleey' Alıntı: 33,5 haftalik hamileyim kalcasindan ayağına doğru kas problemi yaşayan varmi. Çişe gidince tuvalette kıvranıyorum resmen ağrıdan çozüm bulan varmi Genişletmek için tıkla ... Magnezyum kullanmıyor musun ? Oyla 0 Downvote
asleey' Alıntı: 33,5 haftalik hamileyim kalcasindan ayağına doğru kas problemi yaşayan varmi. Çişe gidince tuvalette kıvranıyorum resmen ağrıdan çozüm bulan varmi Genişletmek için tıkla ... Magnezyum kullanmıyor musun ?
A asleey Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 5 5 Kasım 2022 #3 Husnıyeeee' Alıntı: Magnezyum kullanmıyor musun ? Genişletmek için tıkla ... Hayir doktorum vermedi. Hamilelikte beklenen bir durummuş vitamin eksikliğinden değilmiş. Oyla 0 Downvote Çözüm
Husnıyeeee' Alıntı: Magnezyum kullanmıyor musun ? Genişletmek için tıkla ... Hayir doktorum vermedi. Hamilelikte beklenen bir durummuş vitamin eksikliğinden değilmiş.
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 5 Kasım 2022 #4 asleey' Alıntı: Hayir doktorum vermedi. Hamilelikte beklenen bir durummuş vitamin eksikliğinden değilmiş. Genişletmek için tıkla ... Vitamin eksikliğinden dolayı oluyor kasılmalar doktoruna danış istersen. Geçmiş olsun. Soğuk suya tutarsan daha iyi gelir kasılan yerin. Oyla 0 Downvote
asleey' Alıntı: Hayir doktorum vermedi. Hamilelikte beklenen bir durummuş vitamin eksikliğinden değilmiş. Genişletmek için tıkla ... Vitamin eksikliğinden dolayı oluyor kasılmalar doktoruna danış istersen. Geçmiş olsun. Soğuk suya tutarsan daha iyi gelir kasılan yerin.
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 5 Kasım 2022 #5 asleey' Alıntı: 33,5 haftalik hamileyim kalcasindan ayağına doğru kas problemi yaşayan varmi. Çişe gidince tuvalette kıvranıyorum resmen ağrıdan çozüm bulan varmi Genişletmek için tıkla ... Magnezyum alıyor musun peki canım ondan kaynaklanabilir doktora şöyle versin Oyla 0 Downvote
asleey' Alıntı: 33,5 haftalik hamileyim kalcasindan ayağına doğru kas problemi yaşayan varmi. Çişe gidince tuvalette kıvranıyorum resmen ağrıdan çozüm bulan varmi Genişletmek için tıkla ... Magnezyum alıyor musun peki canım ondan kaynaklanabilir doktora şöyle versin
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 5 Kasım 2022 #6 asleey' Alıntı: 33,5 haftalik hamileyim kalcasindan ayağına doğru kas problemi yaşayan varmi. Çişe gidince tuvalette kıvranıyorum resmen ağrıdan çozüm bulan varmi Genişletmek için tıkla ... Maqnezyum al canim.birde sut ve sut urunleri tuket kecmis olsun Oyla 0 Downvote
asleey' Alıntı: 33,5 haftalik hamileyim kalcasindan ayağına doğru kas problemi yaşayan varmi. Çişe gidince tuvalette kıvranıyorum resmen ağrıdan çozüm bulan varmi Genişletmek için tıkla ... Maqnezyum al canim.birde sut ve sut urunleri tuket kecmis olsun
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 5 Kasım 2022 #7 asleey' Alıntı: 33,5 haftalik hamileyim kalcasindan ayağına doğru kas problemi yaşayan varmi. Çişe gidince tuvalette kıvranıyorum resmen ağrıdan çozüm bulan varmi Genişletmek için tıkla ... Magnezyum kullanman lazım canım ya da günde iki tane sade maden suyu iç faydasını görürsün Oyla 0 Downvote
asleey' Alıntı: 33,5 haftalik hamileyim kalcasindan ayağına doğru kas problemi yaşayan varmi. Çişe gidince tuvalette kıvranıyorum resmen ağrıdan çozüm bulan varmi Genişletmek için tıkla ... Magnezyum kullanman lazım canım ya da günde iki tane sade maden suyu iç faydasını görürsün