Bebeği doğar doğmaz görmüş ağladını da duymuş anlatıyor ne olduysa sonra olmuş zaten , ayra da bana da aynısını yaptılar sezaryan doğan bir bebek nasıl solunum sıkıntısı ile doğdu bilmiyoruz çocuk doktorları yaranın sonucunu gördükçe emin misiniz başka bir şey olmasın dedi bebek sezaryan doğmuş su yutma olasılığı dahi yok dedi , Ayrayı o lanet hastenden imza verip kendim çıkardım . O yeni doğan yoğun bakımda 3 gün kaldı bende her gün her saat fittim doktorlar hemşireler berbat çocukları 3 saatte bir doyuruyorlardı annesi gelmeyen bebeğe annesi gelene kadar mama verilmiyordu ya kaç kadın şikayetçi oldu , bir kadın sütünü sağıp veriyormuş bebeğinin artan sütlerini diğer bebeklere veriyorlarmış mama almamak için kadın şikayetçi filan oldu gözümün önünde Ayrayı emzirmee gittiğim de bebeğin birisinin tükürüğü kendi boğazında kaldı kaç hemşire var zor müdahale ettiler hepsi birbirinde maldı resmen bende bunları görünce eşime dedim , bize kilo alımı yok çocuk zayıflıyor dediler hastenden çıkartamayız dediler bende 3 gimlük bir bebek nasıl kilo alsın tabiki de ilk bir hafta zayıflayacak deyip imza verip çıkardım zorla düşün ardından zekai tahirw götürdüm aynı gece doktor her şeyi normal bu çocuğu neden bu kadar eziyet ettiler dedi düşün

ayra oradan çıktıktan 2 gün sonra kilo almaya başladı , asla tavsiye ermeyeceği. Bir hastane artık eskiden çok iyiydi ama şu yenidoğan öldürme muhabbetinden sonra bokunu çıkardılar . Ayıptır söylemesi