Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanımlar 13 haftalık hamileyim ilk hamileliğim kasığımda çok fazla ağrı oluyor sanki uzun zamandır idrarımı tutuyormuşum gibi elimi bile dokunamıyorum lavaboda ise hiçbir şey olmuyor anlamıyorum bu normal mi sizce
Hanımlar 13 haftalık hamileyim ilk hamileliğim kasığımda çok fazla ağrı oluyor sanki uzun zamandır idrarımı tutuyormuşum gibi elimi bile dokunamıyorum lavaboda ise hiçbir şey olmuyor anlamıyorum bu normal mi sizce
Cnm bu aylarda bebek karın boşluğuna yerleşmeye çalışıyor yani normal fakat bazen idrar yolları enfeksiyonu olabiliyor bende de aynısı var haftamız aynı bi doktora görün hem bebişini görür için rahatlar ve doktoruna söyle idrar tahlili yapsın orada çıkar eğer varsa, benim kendi doktoruma hamileliğimin başından beri diyorum normal diyodu son gittiğimde yoktu başkasına sıra aldım kadın hemen tahlil istedi enfeksiyon çıktı ve ilaç kullanıyorum azaldı ağrım