Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün akşam saati hastaneye gidip kan için takviye serum yedim kızla birde markette eksiğimiz vardı eşimle onu alıp eve geçtik ama kasıklarım çok ağrıyor ya yürürken zorlanıyorum bazen ne etsem ki
Bugün akşam saati hastaneye gidip kan için takviye serum yedim kızla birde markette eksiğimiz vardı eşimle onu alıp eve geçtik ama kasıklarım çok ağrıyor ya yürürken zorlanıyorum bazen ne etsem ki
Demir eksikliginde en faydali sey susam yemek..100-500 gr arasi gunde icin aldigi kadariyla.. bende kan ilaci kullandim infuzyon aldim demir eksikligi icin hicbirsey fayda etmedi..cogu insan o infuzyonlardan sonuc almiyormus zaten.. doguma kadar sana tavsiyem susam ye ister avuc avuc ister kasik kasik..benim bir ayda 8 den 10 a cikti..oylede doguma girdim..
Demir eksikliginde en faydali sey susam yemek..100-500 gr arasi gunde icin aldigi kadariyla.. bende kan ilaci kullandim infuzyon aldim demir eksikligi icin hicbirsey fayda etmedi..cogu insan o infuzyonlardan sonuc almiyormus zaten.. doguma kadar sana tavsiyem susam ye ister avuc avuc ister kasik kasik..benim bir ayda 8 den 10 a cikti..oylede doguma girdim..
Yaa nasıl yedin susam o kadar sadece susam mı başka birşey var mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğum yaklaştıkça böyle mi oluyordu unuttum çok zorlanıyorum artık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğum yaklaştıkça böyle mi oluyordu unuttum çok zorlanıyorum artık
haklısın canım bende de oluyor öyle biraz ayakta kalsam sanki üstümde taş varmış gibi yoruluyorum hemen oturuyorum