Kaşık ağrısı

• Konbuyu başlatan Kübra1541
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra1541 tarafından oluşturulan Kaşık ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 908 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaşık ağrısı
Konbuyu başlatan Kübra1541
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ünyeherbalifeyasemin
K

Kübra1541

Guest
Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim. Adet sancısı gibi ağrım var ama çok yüksek değil sizde de bu durum oluyormu? Doktora gitmem gerekirmi normal mi? İlk gebeliğim kızlar fazla kaygılıyım 😄

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim. Adet sancısı gibi ağrım var ama çok yüksek değil sizde de bu durum oluyormu? Doktora gitmem gerekirmi normal mi? İlk gebeliğim kızlar fazla kaygılıyım 😄
Kuzum benim o haftalarda okuyordu doktorum bana ağrı olması normal kanama olmadığı sürece korkma demişti ağrı sebebi büyüyen rahmin önceden olduğundan daha büyük ve gittikçe daha da büyüyor demişti

Busra93

Kayıtlı Üye
rank
bnde 12 haftalik hamileyim ayni sekilde agrilarim var ve bu hafta bayagi artti simdi bunu düsünüyordum tevafuk oldu mesajiniz.bugün doktora gidecegim bakalim neler diyecek

Lamia

Kayıtlı Üye
rank
Benimde oluyordu 7 haftalıkken doktrorım tahlıl baktı progeston hormonu duusk cıkmıstı magnezyum verdi bnde duusk riski cıktı gecmıs olsn sanada canım

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
30 haftalık oldum hala ağrılar devam ediyor kanama lekelenme yoksa enfeksiyon yoksa normal diyor doktorlar magnezyum verdi içiyorum dayanılmaz oldugunda parol ic dedi ama biseye fayda etmiyor ilaclarda

Tüm sayfalar yüklendi.