Kızlar 9 +2 haftalık hamileyim sağ kasığımda ağrı var endişeleniyorum normalmi?
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 381 23 Temmuz 2023 #1 Kızlar 9 +2 haftalık hamileyim sağ kasığımda ağrı var endişeleniyorum normalmi?
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 23 Temmuz 2023 #2 zehra demir' Alıntı: Kızlar 9 +2 haftalık hamileyim sağ kasığımda ağrı var endişeleniyorum Genişletmek için tıkla ... Hamileliyde kasık ağrıları normal bendede olmuşdu. Eyer aşırı ağrın olursa doktura görun
zehra demir' Alıntı: Kızlar 9 +2 haftalık hamileyim sağ kasığımda ağrı var endişeleniyorum Genişletmek için tıkla ... Hamileliyde kasık ağrıları normal bendede olmuşdu. Eyer aşırı ağrın olursa doktura görun
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 23 Temmuz 2023 #3 zehra demir' Alıntı: Kızlar 9 +2 haftalık hamileyim sağ kasığımda ağrı var endişeleniyorum normalmi? Genişletmek için tıkla ... Normal canım çok şiddetli ve uzun sürerse doktora görün canim
zehra demir' Alıntı: Kızlar 9 +2 haftalık hamileyim sağ kasığımda ağrı var endişeleniyorum normalmi? Genişletmek için tıkla ... Normal canım çok şiddetli ve uzun sürerse doktora görün canim