Kasiklarimda hissediorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Kasiklarimda hissediorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,210 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasiklarimda hissediorum
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Aynen kuzum bir de şey hoşuma gitti 🤭🤭 2 hafta ara ara gidince nedense zamanın daha hızlı geçeceğini düşünüyorum 🙈
Son haftalar gerçekten öyle canım kontroller sıklaşınca nasıl geçtiğini anlamiyorsun, bakalım sıralama nasıl olacak, keşke doğum haftası aynı yakın olanlar o hafta içinde aktif görünse geliştirilebilir aslında ❣

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tam 34 olduğun zaman demi kuzum o zamana denk geliyor
Tam 33 un basi oluor canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende anlamadım neden o kadar geç çağırdığını benim kendi doktorum bile 30 dan sonra hep 2 hafta ara ile gelecejsin dedi aynı şekilde Ankara da ki doktor da en son 29 haftalık gittim şimdi 31. Haftada gidecem haftaya yani
Bu iki haftaya sirayi nasil aliosun canim doktor kagitmi ve rior su zman gel die yoksa sirami aliosun

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Bakarmisniz acil 30hftaya yeni gircem yarin ama son 1hftadir sanki bebegim kasiklarimda gobegimin altinda hareketleri korkmaya basladim sizinde bu hftalar bolemiydi
Canım ben 27 haftalık hamileyim bende de aşağıya vuruyo bazen bi sorunumda yok normal bence

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Tam 33 un basi oluor canim

Bu iki haftaya sirayi nasil aliosun canim doktor kagitmi ve rior su zman gel die yoksa sirami aliosun
Randevu alıyorum kuzum direk

Son haftalar gerçekten öyle canım kontroller sıklaşınca nasıl geçtiğini anlamiyorsun, bakalım sıralama nasıl olacak, keşke doğum haftası aynı yakın olanlar o hafta içinde aktif görünse geliştirilebilir aslında ❣
Bence de güzel olabilir kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.